Jaf ca în filme la o casă de schimb valutar. Hoţii au tăiat seiful şi au furat 87.000 de euro

Jaf ca în filme la o casă de schimb valutar din Timişoara. Hoţii au tăiat seiful şi au furat nici mai mult nici mai puţin de 87.000 de euro, dar şi toată instalaţia de supravehghere video. Alarma s-a dat abia dimineaţă când angajaţii au venit la serviciu.

26 apr. 2016, 06:33
Jaf ca în filme la o casă de schimb valutar. Hoţii au tăiat seiful şi au furat 87.000 de euro

Angajatul care a deschis la ora 8 dimineaţa casa de schimb valutar a găsit totul răscolit, iar seiful făcut bucăţi. 

Investigaţiile au scos la iveală faptul că spărgătorii au ajuns în casa de schimb valutar, care este adăpostită la parterul unei case, trecând peste gard, prin alte două curţi. Extrem de vigilenţi, au tăiat cablurile alarmei, după care au desprins cu ajutorul autogenului grilajul de la geamul de la baie, care apoi a fost forţat. Odată ajunşi în interior, hoţii s-au pus să taie seiful, reuşind într-un final să-l desfacă, scrie pressalert.ro.

Din seif au luat suma de 87.000 euro, au spart inclusiv instalaţia sanitară sperând că vor mai găsi alţi bani. Ca să fie siguri, hoţii au luat pe lângă bani şi toată instalaţia de supraveghere video şi toate înregistrările.

În baza plângerii depuse de patronul casei de schimb valutar, un cetăţean de origine arabă, poliţiştii au făcut cercetări la faţa locului şi au început o anchetă pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.