Jaf la un magazin de bijuterii din Timişoara. Hoţii au furat aur, platină şi diamante

Hoţii au dat atacul la un magazin de bijuterii din centrul oraşului Timişoara. Au furat de acolo o cutie metalică plină cu bijuterii din aur şi platină, dar şi cu diamante.

16 mai 2017, 07:59
Jaf la un magazin de bijuterii din Timişoara. Hoţii au furat aur, platină şi diamante

Jaful a avut loc marţi dimineaţ, în jurul orei 05.00. Hoții au furat o casetă în care erau ținute mai multe bijuterii scumpe, din aur, platină și diamante, potrivit presei locale. Alarma de securitate a magazinului s-a declanșat imediat, însă hoții au reușit să plece înainte ca echipajul firmei de pază să ajungă la fața locului.

Citeşte şi Jaf de proporţii în Timişoara. Casa unui afacerist sirian a fost spartă, paguba de ridică la 100 de mii de euro

Persoane necunoscute au pătruns prin efracție în interiorul imobilului în care era societatea comercială, din interiorul căreia au sustrat o cantitatede bijuterii care nu este estimată, după care au părăsit imobilul. Bijuteriile erau in casetă metalică. Imobilul era asigurat, avea sistem de alarnă. Acum polițiștii continuă cercetări pentru identificarea autorilor și tragerea la răspundere penală„, se arată într-un comunicat al IPJ Timiș.

Acesta este al cincilea jaf de proporții care are loc în Timișoara, anul acesata.