Kim Kardashian face sex de 500 de ori pe zi cu Kanye West. Vrea să rămână gravidă

Vedeta americană de televiziune Kim Kardashian se laudă că face sex de 500 de ori pe zi cu soţul ei, Kanye West. Cel puţin aşa spune în noua reclama publicitară la show-ul Keeping Up With The Kardashians.

10 mart. 2015, 08:42

Kim Kardashian, de 34 de ani, nu face un secret din faptul că încearcă să rămână din nou însărcinată, click.ro. Ea a mai povestit şi altădată că face sex cât poate de des cu Kanye West., disperată să-i ofere un frăţior sau o surioară fetiţei ei, North West, care în iunie va împlini 2 ani. Însă nimeni nu o crede că ajunge să facă sex de 500 de ori pe zi.

Citeşte şi KIM KARDASHIAN le-a făcut un cadou intim celor 27 de MILIOANE de fani de pe Instagram: Vă iubesc pe toţi FOTO

Face sex şi în baie

Kim Kardashian este în stare de orice numai să rămână gravidă a doua oară. Ea a dezvăluit că face sex oriunde cu soţul său, Kanye West, disperată să aibă al doilea copil.Starleta americană Kim Kardashian (32 de ani) nu mai ştie ce să facă numai să iasă în evidenţă. Din cauză că amândoi au programe foarte încărcate, vedeta de televiziune susţine că au ajuns să facă sex pe fugă şi în baie. Kardashian este dispusă să facă orice pentru ca soţul ei, cântăreţul Kanye West (36 de ani), să se simtă bine şi să nu o părăsească.

Citeşte şi Scandal monstru între două vedete. Uite ce cuvinte grele şi-au aruncat

În stare să facă orice pentru ca rapperul Kanye West să nu o părăsească

Ea şi-a pus numai WC-uri placate cu aur în valoare de aproape un milion de dolari (3,3 milioane de lei) în băile din reşedinţa sa din Bel Air, pe frigider are cristale Swarovski şi a cumpărat electrocasnice în valoare de un milion de dolari (3,3 milioane de lei). Cei doi au o relaţie din aprilie 2012, iar Kim i-a dăruit deja o fetiţă, numită North „Nori” West, care s-a născut la 15 iunie 2013. S-au căsătorit în mai 2014.