Leo Iorga: „Nici nu mai pot să mă ţin pe picioare”. Riscă să rămână paralizat

Leo Iorga, care a aflat saptamana trecuta ca trebuie sa suporte o interventie chirurgicala de urgent, pentru extirparea unei tumori cerebrale, se simte foarte rau.

05 mai 2014, 11:08
Leo Iorga: „Nici nu mai pot să mă ţin pe picioare”. Riscă să rămână paralizat

Leo Iorga trece prin momente dificile. „Saptamana trecuta am aflat ca trebuie sa fac aceasta interventie chirurgicala de urgenta. Am urmat un traseu si pentru ca asupra metastazelor mele cerebrale a fost intervenit din septembrie, una dintre ele a disparut complet.

Leo Iorga, fostul solist al trupei Compact, se luptă cu cancerul

Dar inainte de Pasti am avut o criza mai mare de convulsii, ca un fel de convulsii epileptice. Tratamentul respectivelor crize m-a anchilozat, adica nici nu mai pot sa ma tin pe picioare, si atunci m-am intors la suita de medici”, a declarat Leo Iorga.

Acesta a precizat ca singura solutie este interventia chirurgicala directa.

„Radiologic nu se mai poate intra acum pentru ca formatiunea ramasa acolo a fost foarte expusa radiologic (…) Si atunci singura solutie viabila, preferabila, a fost interventie chirurgicala directa, insa la foarte multe spitale de stat mi s-a spus ca riscurile sunt de paralizie totala sau partiala si singurul loc unde l-am gasit pe doctorul Sergiu Stoica a fost la spitalul privat Monza”, a spus artistul.

GEST EMOŢIONANT din închisoare. Gigi Becali plăteşte 15.000 de euro pentru operaţia lui Leo Iorga

Leo Iorga a precizat ca le multumeste tuturor celor care ii sunt alaturi: fani, prieteni, staff si persoanelor care doneaza pentru sustinerea financiara a operatiei.