Leo Iorga se luptă cu cancerul, artistul este de nerecunoscut. Concert inedit pentru a strânge bani de tratament

Imagini impresionante, celebrul artist Leo Iorga a ridicat în picioare spectatorii de la un concert în Vama Veche. Deși suferă de o boală cruntă, cântăreţul preferă să urce pe scenă ca să mai uite de griji şi pentru a strânge bani de tratament.

11 iun. 2017, 07:10

Leo Iorga a susținut un concert inedit în Vama Veche. Cu carja, scaun, cutiuta cu pastile, artistul  şi-a facut aparitia in local, in aplauzele celor prezenti. In spatele lui, sotia Paula, care l-a ajutat si l-a supravegheat pe toata durata evenimentului. Femeia i-a avut grija sa-si ia pastilele la ore fixe, scrie wowbiz.ro.

A cheltuit zeci de mii de euro in anii in care s-a luptat cu cancerul pe operatii si tratamente si nu se lase. Leo Iorga a fost la începutul anului in Cuba, la o clinica de specialitate, unde a făcut un vaccin care distruge celulele canceroase, iar de acolo a venit în România cu un tratament pe care trebuie să-l urmeze 6 luni. Pentru asta a scos din buzunar 20.000 de euro, după cum declara chiar el la întoarcerea în ţară. Ei bine, pentru a se vindeca, artistul ar mai avea nevoie de cel puţin un an de tratamente, ceea ce ar însemna în jur de 40.000 de euro.

Alături de artist se află mereu soția sa, care are grijă ca Leo Iorga să își ia pastilele la timp și să nu pățească ceva în timpul concertului.

Toată seara, soția sa a cântat și a dansat alături de artist. Cu banii pe care îi câștigă din concerte, Leo Iorga își plătește tratamentele care îi mențin stabilă starea de sănătate.