Lidia Fecioru, leacul zilei. Ce să faci dacă ai probleme cu diabetul

Lidia Fecioru vine în ajutorul celor care au probleme cu diabetul şi oferă o soluţie naturală pentru reglarea zahărului în corp.

30 nov. 2017, 07:26
Lidia Fecioru, leacul zilei. Ce să faci dacă ai probleme cu diabetul

Lidia Fecioru spune ca se ia o ceapa medie, de marimea unui ou, se taie in doua si se pune intr-o tava la cuptor. Nu trebuie pusa nici sare, nici zahar, nimic altceva. Doar cu putin ulei.

„Cel mai important este sa consumi acest remediu pentru curatarea vaselor de sange, pentru ateroscleroza, dar cel mai important este ca regleaza foarte bine problemele celor cu diabetul, celor care li se ridica glicemia, cu diabet de tip I”, a spus Lidia Fecioru.

Acest remediu este bun şi pentru furunculoza, se pune acolo, inclusiv o compresa cu ceapa coapta si maruntita si pusa intr-un tifon vindeca hemoroizii externi.

„Persoanele bolnave de hemoroizi au probleme cu sistemul nervos. Tot ce tine de tractul digestiv, tine de sistemul neuro-vegetativ. Este vorba de stres. Ar fi bine sa ne uitam sa tinem ceapa la cuptor pana cand se face aramie, nu arsa”, a mai spus Lidia Fecioru la o emisiune tv.

Citeşte şi Lidia Fecioru: „Se ia o lingură de orez, se pune într-un pahar cu apă 12 ore…” Lecul are efecte uluitoare