Liviu Arteni, soţul Israelei, amendat la Amsterdam pentru că a dormit PE STRADĂ

Israela Vodovoz (68 de ani) începe să-şi revină după episoadele tensionate pe care le-a trăit în ultimul an alături de soţul ei, Liviu Arteni (45 de ani), pe care l-a acuzat de violenţă.

20 sept. 2016, 15:17
Liviu Arteni, soţul Israelei, amendat la Amsterdam pentru că a dormit PE STRADĂ

Bărbatul a plecat de acasă în urmă cu patru luni, a ajuns recent în Olanda, dar continuă să-i facă probleme Israelei. El a fost amendat de poliţiştii olandezi după ce a fost găsit dormind pe stradă.

Momente CUMPLITE pentru Israela, după ce a fost părăsită de Liviu

Israela Vodovoz a povestit la Antena 1 că deocamdată nu a introdus actele de divorţ.

Israela dă din casă. Detaliul intim care a dus la despărţirea de Liviu

„La începutul lunii iunie m-a sunat cu prefix de Olanda. Şi-a schimbat vocea şi mi-a spus că este un fan de-al meu, care vrea să ştie dacă sunt sănătoasă. I-am spus pe nume şi i-am explicat că dacă l-ar fi interesat acest lucru nu m-ar fi lăsat. I-am închis pentru că nu am ce să vorbesc cu el. La scurt timp, am primit acasă un plic de la Ministerul Justiţiei. Era o amendă de 140 de euro din Amsterdam. Liviu a fost găsit dormind pe spaţiul public şi deranja circulaţia pietonilor, la ora 10:15, dimineaţa. El a ieşit băut, fumat de undeva şi s-a culcat în stradă.  La începutul lunii august, m-a sunat din Belgia ca să-mi ceară numărul surorii lui. I l-am trimis prin sms şi asta a fost tot. Nu am înaintat divorţul. Nu mi-am făcut actele la Vişeu, trebuie să mă ocvup de asta. După ce a plecat el, am început să dorm pentru că atunci nu puteam că nu ştiam unde e, când pleca, când venea. Sunt foarte liniştită fără Liviu. Nu îi duc dorul şi nici nu sunt îngrijorată pentru el”, a spus Israela Vodovoz la Antena 1.