Luminiţele de Crăciun se aprind la Bucureşti pe 1 decembrie. Cum va fi luminată Capitala de sărbători

Pregătirile pentru sărbătoarile de iarnă sunt în plină desfăşurare, în Capitală. Pe mai toate bulevardele mari din centrul oraşului, electricienii lucrează toată noaptea pentru a monta luminiţele de Crăciun. În paralel, în Piaţa Constituţiei s-a început deja amenajarea Târgului de Crăciun care îşi va deschide porţile pe data de 1 decembrie, moment la care vor fi deschise şi luminiţele de Crăciun. 

18 nov. 2016, 08:25
Luminiţele de Crăciun se aprind la Bucureşti pe 1 decembrie. Cum va fi luminată Capitala de sărbători

În acest an, bucureştenii vor avea parte pe Calea Victoriei de foarte multe steluţe. În dreptul fiecărui stâlp de iluminat a fost amplasată o steluţă şi sunt legate între ele, în zig-zag de câte trei cabluri, pline şi ele de beculeţe.

Luminiţele de Crăciun se vor aprinde oficial pe data de 1 decembrie, informează digi24.ro. Până atunci, electricienii lucrează de zor la instalarea lor. „Sigur, sunt alte modele, mult mai frumoase, venim cu noutăţi… E totul frumos şi încă nu e terminat. Am început cu ornamente, o să vină cu altceva, cu legături între ele”, a spus unul dintre electricienii care lucra la instalarea beculeţelor pe Bdul. Aviatorilor. 

Tot pe 1 decembrie 2016, în Piaţa Constituţiei îşi va deschide porţile şi Târgul de Crăciun, devenit deja o tradiţie în Capitală. În 2016, la Târgul de Craciun, vizitatorii vor avea la dispoziţie şi un patinoar artificial. 

TÂRGUL DE CRĂCIUN 2016 (BUCHAREST CHRISTMAS MARKET 2016). Evenimentul, devenit o tradiție a Capitalei, deschide oficial sezonul sărbătorilor de iarnă printr-o serie de atracții care celebrează Crăciunul autentic românesc, așteptându-i pe cei mari și pe cei mici cu delicii culinare din bucătăria autohtonă, spectacole artistice, obiecte realizate manual, decorațiuni de Crăciun, luminițe și personaje de poveste.

TÂRGUL DE CRĂCIUN 2016 (BUCHAREST CHRISTMAS MARKET 2016). Primăria Municipiului București anunţă că organizează Târgul de Crăciun București, în perioada 1 – 30 decembrie 2016, în centrul orașului – Piața Constituției.

Târgul de Crăciun București poate fi vizitat zilnic, în intervalul orar 10:00 – 22:00 și include: zonă gastronomică, târg de meșteșuguri, casa lui Moș Crăciun, patinoar, carusel, trenuleț, concerte și spectacole tradiționale românești.

TÂRGUL DE CRĂCIUN 2016 (BUCHAREST CHRISTMAS MARKET 2016). „Credem că oamenii pot face lumea un loc mai bun și că reușesc, prin generozitate și inițiativă, să aducă bucurie în sufletul celor mai puțini norocoși. De aceea, organizăm în cadrul târgului campania umanitară ,,Dăruiește, fii mai bun! Și tu poți fi Moș Crăciun!”. Vizitatorii pot dona jucării și cărți, care vor ajunge la copiii nevoiași, în speranța că sărbătorile acestora vor deveni de poveste”, propun organizatorii Târgului de Crăciun din Piaţa Constituţiei.

Intrarea este LIBERĂ!

TÂRGUL DE CRĂCIUN 2016 (BUCHAREST CHRISTMAS MARKET 2016). În anii trecuţi, Târgul de Crăciun Bucharest Christimas Market era organizat în Piaţa Universităţii, la statui.