Margherita de la Clejani, clipe de coşmar. A izbucnit în plâns, în plină stradă. Poliţia a intervenit FOTO

Margherita de la Clejani a trecut prin cele mai mari emoţii din viaţa ei în urmă cu o lună, când a susţinut examenul auto pentru a obţine atât de mult doritul permis de conducere. Bruneta nu şi-a imaginat însă că de atunci începeau adevăratele griji, la fiecare întâlnire cu organele de poliţie.

26 mai 2015, 13:06

Zilele trecute, frumoasa Margherita a simţit că pică cerul pe ea, când a fost oprită de poliţie şi legitimată, scrie spynews.ro. În acel moment, artista a simţit că ceva nu este în regulă, trecându-i prin cap tot felul de idei, cea mai intensă fiind aceea că va rămâne fără permisul de conducere.

Citeşte şi SCANDAL în familia Clejanilor! Viorica vs Ioniţă: „Vreau să-mi tai stomacul”/ „Sunt total împotrivă!”

„Eram fericită că, în sfârşit, mă pot bucura de maşina pe care mi-am dorit-o atât de mult, şi am ieşit la o plimbare prin oraş. Dintr-o dată, văd un poliţist că îmi face semn să trag pe dreapta şi îmi cere actele. Mi-au trecut prin cap cele mai negre gânduri. Deja mă gândeam că vor să îmi ia permisul, deşi nu făcusem nimic ilegal. La final, poliţiştii mi-au spus că a fost doar un control de rutină şi că pot pleca liniştită. Atunci am izbucnit în plâns, să mă descarc”, a declarat Margherita pentru spynews.ro.

Citeşte şi Margherita de la Clejani a RECUNOSCUT! Află totul despre IUBITUL ei