Maria Marinescu a primit o veste cumplită. Soţul ei se afundă tot mai mult în dosarul „Zborul cu cocaină”

Maria Marinescu nu are prea multe speranţe în ceea ce-l priveşte pe soţul ei. Judecătorii francezi au respins cererea de eliberarea făcută de avocaţii lui Frank Colin şi au dat undă verde investigării fostului preşedinte francez Nicolas Sarkozy în dosarul „Zborul cu cocaină”.

22 oct. 2014, 14:28
Maria Marinescu a primit o veste cumplită. Soţul ei se afundă tot mai mult în dosarul „Zborul cu cocaină”

Frank Colin rămâne în închisoarea din Luynes după ce, luni, judecătorii Curţii de Apel din Aix-en-Provence au respins apelul făcut de avocaţii săi. Avocata sa a subliniat că era doar „un intermediar care nu punea întrebări”. În plus, ancheta ia amploare după ce numele fostului preşedinte francez, Nicolas Sarkozy, este „amestecat” în afacerea „Zborul cu cocaină”.

În martie 2013, avionul Falcon 50 al omului de afaceri Alain Afflelou, închiriat de la SNTHS, a fost reţinut pe aeroportul Punta Cana din Republica Dominicană. Avea la bord 700 kg de cocaină. Piloţii au fost arestaţi, vameşi şi mai mulţi şefi de companie sunt anchetaţi. În urma unor percheziţii făcute la firma SNTHS, anchetatorii au luat nenumărate documente şi acte contabile, iar pe câteva apare chiar numele fostului preşedinte francez Nicolas Sarkozy.

Comisia de anchetă a stabilit că Sarkozy a apelat de trei ori la avioanele private ale companiei SNTHS pentru a merge la o conferinţă în Doha, într-o deplasare în SUA şi în Emiratele Arabe. Zborurile au fost efectuate între decembrie 2012 şi martie 2013 şi au fost facturate pe societatea Lov Group, firma lui Stéphane Courbit.

În ciuda asigurărilor fostului preşedinte francez că nu are nici o legătură cu dosarul „Zborul cu cocaină”, judecătorii au decis să aprofundeze cercetările, scrie click.ro. În această vară, fusese depusă şi o cerere în care se solicita curţii de apel din Aix-en-Provence să fie stopate investigaţiile privind zborurile lui Sarkozy. Conform unor informaţii primite de Point.fr, judecătorii au respins însă, la începtul acestei săptămâni, cererea, iar investigaţiile privind cele trei deplasări făcute de Sarkozy vor continua.

Citeşte şi Soţul creatoarei de modă Maria Marinescu, reţinut într-un dosar privind trafic de droguri

Soţul creatoarei de modă Maria Marinescu, afaceristul Colin Frank, a fost reţinut la Paris, în aprilie 2013, într-un dosar de trafic de droguri. Bărbatul a fost săltat de poliţiştii francezi şi a trebuit să dea mai multe explicaţii pentru transportul a peste 700 de kilograme de cocaină.

Frank Colin a fost luptător în Legiunea Străină şi apoi bodyguard de lux. Presa mondenă scrie că soţul Mariei Marinescu ar avea în jur de trei milioane de euro în cont. În urmă cu câţiva ani, el i-a făcut cadou soţiei un bolid de lux, pe care a dat peste 150.000 de euro.

La un an după ce i-a fost arestat soţul, Maria Marinescu a decis să pună capăt mariajului. Divorţul a fost amânat, pentru că notarul nu a primit până acum procura lui Frank Colin.

Cu fostul luptător din Legiunea Străină, Maria Marinescu a trăit o poveste ca în filme. Ei s-au căsătorit în urmă cu 5 ani, la un castel din Franţa şi au împreună un băieţel. Anul trecut, însă, Frank Colin a fost arestat pentru că ar fi coordonat un transport de cocaină în valoare de 20 de milioane de euro.

Maria Marinescu pare că s-a consolat cu ideea că soţul ei va sta mult timp după gratii. Ea a fost văzută de mai multe ori în ipostaze tandre cu diverşi bărbaţi.

Maria Marinescu a mai fost căsătorită câteva luni cu Alexandru Ţiriac, fiul miliardarului Ion Ţiriac.