MEMELUŞA agită apele la STEAUA. Ce fotbalist neagă IDILA cu fata lui Mihai Stoica

Steaua dezminte pe pagina de Facebook o presupusă idilă între Nicuşor Stanciu şi Teodora Stoica, fata lui Mihai Stoica. Un tabloid a lansat varianta, dar fotbalistul neagă şi el că ar avea o relaţie cu Memeluşa.

20 aug. 2014, 09:15
MEMELUŞA agită apele la STEAUA. Ce fotbalist neagă IDILA cu fata lui Mihai Stoica

Cancan scrie că Nicuşor Stanciu ar fi preocupat de fiica lui Mihai Stoica, Teodora, pe care ar fi încercat să o cucerească, după ce fata ar fi fost curtată şi de internaţionalul Alex Maxim, de la VfB Stuttgart.

„Nu o cunosc pe Teodora Stoica şi nu am nici o legatură cu ea. Nu este fair-play faţă de mine şi faţa de ea sa apară astfel de articole mincinoase. Eu nu am luat legatura cu nimeni şi sunt dezamăgit de faptul că există persoane care au conturi cu numele meu pe reţelele de socializare şi care posteaza comentarii şi fotografii ca şi cum ar fi ale mele”, a spus Nicuşor Stanciu pentru pagina de Facebook a Stelei.

„Referitor la articolele aparute in presa in ultimele doua zile, as dori sa ii informez pe jurnalisti ca nu ii cunosc personal pe niciunul dintre fotbalistii cu care am fost asociata. Niciodata nu mi-am dorit sa fiu un personaj monden, asa ca va rog sa incetati sa ma mai hartuiti. Avem nevoie de liniste, avand in vedere situatia in care se afla tatal meu”, a spus şi Teodora Stoica .