Mihai Voropchievici, secretele din palmă, vezi dacă ai linia norocului sau dacă vei avea parte de o parteneră compatibilă

Mihai Voropchievici a povestit în emisiunea „Adevăruri Ascunse” cum îți arată linia inimii din palmă ursita și cum arată cel care îți este destinat.    

13 ian. 2018, 19:44
Mihai Voropchievici, secretele din palmă, vezi dacă ai linia norocului sau dacă vei avea parte de o parteneră compatibilă

„Se pune palmă lângă palmă, ca un paravan, uitați-vă și pe aversă. Linia care pleacă din cubitus este o linie, poate fi mai scurtă, mai întortocheată, ea are multe poziții. Dacă ne mutăm pe dreapta, acea inimă este la fel de prezentă. Inima este tot ce este legat, de sentiment, de uniune, în continuarea ei vor mai apărea și însemnul unei căsătorii, o cruce. 

Când ați pus mâna una lângă alta, dacă cele două linii se unesc, dacă corespund, sunteți oameni extraordinar de favorizați, aveți parte de dragoste, de un partener care este pe aceeași frecvență cu voi, ești sensibil, ai partener de relație, apreciat de toată lumea. Puneți partea dreaptă, cu partea stângă a partenerului, dacă apare ca la poziția 2 este a partenerului bărbat, dacă linia e mai sus, ești iubit de cei mai în vârstă, există diferență de vârstă între parteneri, cauți partea materială, sunt persoanele care fac o căsătorie din interes. dar este și varianta 3 când linia inimii e mai sus, sunt căutătorii, dragostea pasională, caută parteneri tineri, sunt agresivi, vor să-și satisfacă dorințele sexuale. Cu linia stângă mai sus, sunt persoane frumoase, intuititive. Dacă îți cade cu tronc cineva să știți că e vânătorul. Puneți dreapta cu stânga partenerei, vedeți dacă veți cânta la unison. Dacă corespunde și-a pus Dumnezeu mâna în cap”, a povestit maestrul Voropchievici.