Motivul INCREDIBIL pentru care a fost BĂTUTĂ Alexandra Stan

La un an de la scandalul dintre Alexandra Stan şi Marcel Prodan, ies la iveală noi detalii șocante! Mai mult decât atât, unul dintre cei mai în vogă artiști de la noi, Sonny Flame, face lumină în acest caz.

10 iun. 2014, 08:54

În iunie 2013, Alexandra Stan a ţinut prima pagină a tabloidelor multă vreme şi nu cu succesul ei internaţional, ci cu un scandal de proporţii dintre ea şi impresarul de atunci, cel care a şi făcut-o celebră, Marcel Prodan. Se pare că, cei doi s-au certat, din motive doar bănuite, la acea vreme, el ar fi lovit-o, iar ea a ajuns la spital plină de vânătăi şi cu faţa desfigurată. Artista a susţinut că a fost bătută de Marcel, chiar în faţa studioului lor, în timp ce el a fost de negăsit multă vreme. S-au întâlnit la scurt timp la tribunal. Între timp apele s-au liniştit, iar viaţa şi cariera au mers mai departe pentru amândoi. Acum, la un an de la scandal, ies la iveală detalii şi amănunte nebănuite.

Alexandra Stan şi-a schimbat RADICAL look-ul. Tu o mai recunoşti?

Marcel Prodan a fost provocat şi orice om cedează în anumite momente. Eu ştiu tot filmul povestit de el şi este total altfel, faţă de ce a apărut în presă. S-au certat în maşină şi Alexandra Stan a început să-l lovească cu picioarele, în timp ce el conducea. I-a dat un toc în faţă! Alexandra l-a provocat, l-a lovit cu picioarele în timp ce conducea”, a declarat Sonny Flame, unul dintre apropiaţii impresarului, Marcel Prodan, pentru wowbiz.ro