Nimeni nu a ştiut asta până acum. Vezi ce apare la mormântul cascadorului Szobi Cseh

Mormantul maestrului Szobi Cseh este in sine o opera de arta, dar putini stiu ca sculptura amplasata pe cruce este lucrata chiar de marele cascador.

19 iun. 2015, 09:59

Szobi Cseh a fost unul dintre cei mai mari cascadori ai tarii, iar acum, la aproape un an de la disparitia sa, familia vine saptamanal in locul in care se odihneste maestrul. Monumentul artistului atrage toate privirile, lucrarea fiind una dintre cele mai ingrijite din cimitirul BelluArpad Cseh, fiul cascadorului, care a preluat fraiele Asociatiei Gladiator, „copilul” de suflet al maestrului, a dezvaluit in premiera ca monumentul funerar de la mormantul tatalui sau este sculptat chiar de Szobi.

Citeşte şi Soţia cascadorului Szobi Cseh: „A murit în chinuri groaznice!”

Potrivit cancan.ro, la inceputul acestui an, familia cascadorului a ridicat un superb monument din marmura alba, iar acum, in fiecare saptamana, cineva din familie vine la capataiul regretatului artist sa ii aprinda o lumanare si sa aduca flori proaspete.

Szobi Cseh a dus o luptă crâncenă cu cancerul în ultimii trei ani, însă complicaţiile renale hepatice, cardiace şi pulmonare severe i-au adus sfârşitul la 72 de ani. 

Szobi Cseh a murit înainte să i se împlinească ultima dorinţă