Nou scandal în familia Mădălinei Manole, la 7 ani de la moartea artistei. De ce se ceartă Petru Mircea cu fratele cântăreţei

În familia Mădălinei Manole nu e încă loc de linişte. Cel mai nou eveniment, care a dat naştere la opinii diferite, este concertul de pe 3 martie, de la Sala Palatului, unde "Fata cu părul de foc" va fi omagiată. Se pare că soţul Mădălinei, Petru Mircea, dezaprobă evenimentul, în timp ce fratele ei, Marian Manole, salută decizia organizatorilor.

17 ian. 2018, 07:04

14 iulie 2010 a fost o zi neagră pentru familia Mădălinei Manole, scrie click.ro.Asta pentru că „Fata cu părul de foc” a decis să îşi ia viaţa exact în ziua în care împlinea 43 de ani.

Citeşte şi A ieşit la iveală jurnalul Mădălinei Manole: „Toate astea m-au făcut să uit de lucrurile mai puţin plăcute din viaţa mea”

Colegii de breaslă n-au uitat-o pe îndrăgita artistă, care ne-a încântat sufletul cu piesele ei, aşa că pe 3 martie o vor omagia printr-un concert grandios, la Sala Palatului. Au răspuns prezent artişti celebri precum Mirabela Dauer, Corina Chiriac, Maria Dragomiroiu, Gabriel Dorobanţu, Mihai Constantinescu, Jean Paler, Anastasia Lazariuc, Aurelian Temişan, Nico, Anca Ţurcaşiu, Oana Sârbu, Daniel Iordăchioaie, Romică Ţociu şi Cornel Palade, Silvia Chifiriuc, Carmen Rădulescu, Annes. Iată însă că după ce evenimentul a devenit public, au şi apărut zvonuri că Petru Mircea ar fi nemulţumit de modul în care a fost organizat acest show.

Mai mult, se pare că bărbatul îşi doreşte enorm să organizeze el însuşi un spectacol în memoria soţiei sale. Contactat de Click!, fratele Mădălinei Manole, Marian Manole, a salutat intenţia impresarilor Cosmin Man şi Stoian Anghel de a organiza concertul de pe 3 martie, însă nu a avut cuvinte prea domoale la adresa cumnatului Petru Mircea, pe care l-a ironizat şi l-a taxat la greu.

Citeşte şi Un fragment din jurnalul Mădălinei Manole, publicat de curând: „Îmi era tare dor de…”

„Oamenii aştia fac în sfârşit ceva, după opt ani, pentru artista Mădălina Manole! Marele compozitor sau mai bine spus compostor, impostor, infractor ce a făcut pentru ea timp de opt ani? Am auzit că soţul vrea să facă ceva grandios pe Arena Naţională, dar nu a găsit dată liberă decât peste 30 ani, timp în care marii artişti ai României, care mai sunt, se vor duce după Madălina Manole, iar el îi va invita pe ăia de peste Ocean! Iar el, pentru că nu-l interesează banii, va dona toate încasările sinistraţilor din Botoşani, de pe strada lui, filarmonicii din localitate şi blondei de la Drept cu care îşi trăieşte agitat bătrâneţea”, ne-a spus, ironic, Marian Manole.