O adolescentă, ucisă de un şofer beat şi fără permis. Oamenii i-au furat 210 lei, pensia bunicului VIDEO

O tragedie cumplită s-a petrecut în Vaslui, unde o adolescentă a fost lovită mortal de un şofer beat, care gonea pe stradă şi care nu avea nici permis de conducere.

29 nov. 2014, 06:21
O adolescentă, ucisă de un şofer beat şi fără permis. Oamenii i-au furat 210 lei, pensia bunicului VIDEO

Fata de 14 ani fusese să ridice ajutorul social al bunicului ei, când un şofer beat, fără permis, a pierdut controlul volanului şi a lovit-o în plin, aruncând-o la câţiva metri distanţă de locul în care a avut loc impactul, potrivit România TV.

În loc s-o ajute, oamenii i-au furat banii pe care îi ţinea în mână. Este vorba despre 210 lei ce reprezentau ajutorul social al bunicului pe care tocmai îl luase de la Primărie. I-au lăsat în mână doar 5 lei.

Citeşte şi O fată de 14 ani, OMORÂTĂ de un şofer beat şi fără permis de conducere VIDEO

Mai mult, fata nu mai avea nici cizmele în picioare, acestea ieşindu-i  în momentul impactului.

Copila se afla pe marginea drumului când a fost izbită în plin. Fata a fost aruncată într-un şanţ. Echipele de salvare nu au mai putut face nimic pentru a o salva.

Poliţiştii au descoperit că şoferul avea o alcoolemie de 0,93. El va fi cercetat pentru ucidere din culpă, vătămare corporală gravă şi pentru conducere sub influenţa alcoolului şi conducerea unui autoturism fără permis de conducere.