O femeie a fost părăsită la câteva zile de la nuntă, după ce soţul a văzut-o nemachiată. „M-ai înşelat cu cosmetice în exces…”

Un arab in varsta de 34 de ani a divortat de sotia sa de 28 de ani la cateva zile de la casatorie, dupa ce si-a vazut pentru prima data sotia nemachiata.

20 oct. 2016, 10:13
O femeie a fost părăsită la câteva zile de la nuntă, după ce soţul a văzut-o nemachiată. „M-ai înşelat cu cosmetice în exces…”

Cei doi se aflau in luna de miere la un complex hotelier din Dubai, iar dupa o baie in mare, machiajul femeii s-a sters, scrie kanald.ro. Cei doi s-au casatorit dupa o logodna de sase luni si atunci a fost prima data cand arabul si-a vazut sotia nemachiata. Femeia obisnuia sa poarte gene false si nu statea niciodata nemachiata.

Citeşte şi Tânărul care a atacat o femeie din Timişoara a fost arestat preventiv

Barbatul sustine ca si-a recunoscut cu greu sotia cand a a iesit din apa marii si a acuzat-o pe aceasta ca l-a pacalit sa o ia de sotie folosind cosmetice in exces si gene false. Barbatul a divortat de tanara, care are parte de consiliere psihologica pentru a trece peste acest incident.Femeia a suferit si cateva interventii chirurgicale estetice, pe care i le-a ascuns partenerului sau.

Medicul psiholog al femeii a declarat pentru Gulf News ca barbatul i-a spus femeii ca nu arata la fel de bine ca inainte de nunta si ca l-a inselat folosind cosmetice in exces si gene false. El a intentat actiunea de divort imediat si nu a dorit sa se mai intalneasca cu aceasta.