Drama tinerei MUTILATE în Germania se repetă. O altă româncă, UCISĂ pentru că a refuzat să se prostitueze

De câteva zile, drama unei tinere românce care a fost MUTILATĂ de un proxenet în Germania pentru că a refuzat să se prostitueze a impresionat întreaga României. Acum, un caz similar, iese la iveală. Daniela Gabriela Mihalcea, o femeie de 23 de ani care plecase în Spania pentru a lucra ca menajeră, dar a sfârşit la doi metri sub pământ, după ce "angajatorii" s-au dovedit a fi proxeneţi care au încercat să o oblige să se prostitueze.

03 dec. 2014, 20:33

Daniela a plecat în Spania cu speranţa că va putea construi o viaţă mai bună pentru ea şi pentru copilul ei. Totul se întâmpla în 2011, când cineva i-a promis un post de menajeră. Femeia şi-a lăsat acasă copilul, în grija părinţilor, şi a plecat la mii de kilometri distanţă pentru a câştiga banii necesari construirii vieţii pe care o visa pentru băieţelul ei.

Ajunsă la destinaţie, Daniela a găsit însă cu totul altceva decât se aştepta. În loc să fie angajată ca menajeră, femeia a fost obligată să se prostitueze. Pentru că nu a vrut, a fost omorâtă în bătaie, scrie spynews.ro.

Citeşte şi IMAGINI INCREDIBILE, filmate cu o cameră ascunsă. Ce face o MENAJERĂ când intră într-o CAMERĂ de HOTEL VIDEO

Daniela avea doar 23 de ani, iar în urma ei a rămas în ţară un copil pe care îl îngrijeşte acum mama tinerei. Ea a mărturisit într-o emisiune televizată că nici acum nu a avut curajul să îi spună băieţelului orfan, care are acum 10 ani, că mama lui este moartă.