O tonă de carne expirată a fost găsită într-un magazin din Constanţa

O tonă de carne expirată a fost confiscată joi dimineaţă dintr-un magazin din Constanţa. Acţiunea s-a desfăşurat sub coordonarea Parchetului în coordonare cu DSV Constanţa. Toată carnea confiscată de poliţişti urmează să fie distrusă.

11 feb. 2016, 09:42
O tonă de carne expirată a fost găsită într-un magazin din Constanţa

Patronul magazinului, situat într-o piaţă din Constanţa, era de mult timp în vizorul autorităţilor. Pe numele său a fost deschis un dosar pentru evaziune fiscală.

„Polițiștii constănțeni din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, având activități specifice într-un dosar de evaziune fiscală, sub coordonarea procurorilor Curții de Apel Constanța, au descoperit aseară aproximativ o tonă de carne expirată într-un magazin din Piața Tomis III. Au fost sesizați și reprezentanții DSV și ANAF. Întreaga cantitate de carne urmează să fie ridicată și distrusă, iar administratorul a fost reținut încă de aseară de către polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunii de evaziune fiscală”, a precizat Bogdan Pădureanu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Constanța, potrivit reporterntv.ro.

Mai mult, patronul magazinului a mai fost implicat într-un alt scandal în septembrie 2014, când a fost nevoie de intervenția polițiștilor pentru a aplana un conflict între acesta şi o clientă. Atunci, barbatul a fost acuzat că a lovit-o pe femeia care ar fi încercat să recupereze banii pe un produs  depreciat.

Controalele vor continua şi la alte magazine din piaţă.

Citeşte şi