Operaţiune de salvare dramatică în Călăraşi. O femeie s-a aruncat într-o fântână VIDEO

O femeie din Călăraşi s-a aruncat într-o fântână. Un sătean a sunat la 112 pentru că a văzut-o pe femeie pe marginea fântânii. Aceasta a fost cu greu scoasă pentru că refuza sprijinul pompierilor.

23 mai 2017, 10:58
Operaţiune de salvare dramatică în Călăraşi. O femeie s-a aruncat într-o fântână VIDEO

Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţe (ISU) „Barbu Ştirbei” Călăraşi au fost solicitaţi să intervină de urgenţă, pentru scoaterea unei femei dintr-o fântână. Astfel, un echipaj de descarcerare din cadrul Detaşamentului de pompieri Călăraşi a acţionat, marţi dmineaţă, pentru salvarea unei femei, de aproximativ 40 de ani, care era căzută într-o fântână din localitatea Dichiseni, la o adâncime de circa 8 – 9 metri, scrie observatorcl.info.

În aproximativ 15 – 20 de minute femeia a fost scoasă nevătămată din fântână de către pompierii militari, care au folosit mai multe cordiţe de salvare şi centuri de siguranţă. Unul dintre pompierii călărăşeni a coborât în fântână şi a asigurat femeia cu centurile de siguranţă pentru ca aceasta să fie scoasă la suprafaţă.

Victima a fost preluată de un echipaj al Ambulanţei şi transportată de urgenţă la Spitalul Judeţean de Urgenţe „Dr. Pompiei Samarian” Călăraşi. Cel mai probabil, femeia a încercat să se sinucidă. Fântâna se afla pe un câmp între localităţile Dichiseni şi Coslogeni. Organele abilitate fac cercetări în acest caz, pentru stabilirea exactă a condiţiilor în care s-a produs incidentul.

Citeşte şi Operaţiune de salvare contracronometru, pompierii s-au chinuit să scoată un căluţ dintr-o fântână GALERIE FOTO