Poliţist de la rutieră, prins cu porcul în portbagaj. Luase şpagă de la un motociclist

Un poliţist de la rutieră a fost prins cu porcul în portbagaj. Agentul din Bihor a primit carnea drept şpagă, de la un motociclist pe care l-a găsit fără permis.

03 sept. 2014, 12:08
Poliţist de la rutieră, prins cu porcul în portbagaj. Luase şpagă de la un motociclist

Un poliţist rutier a fost prins reţinut marţi, de procurori, după ce a fost prins în flagrant cu o şpagă constând în carne de porc.

„Procurorul de caz desemnat, având concursul lucrătorilor de poliţie judiciară din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Bihor, a procedat ieri (marţi – n.r.) la prinderea în flagrant a agentului de poliţie Sala Ionuţ Claudiu din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor – Serviciul Poliţiei Rutiere, în autoturismul căruia s-a găsit cantitatea de 26 kg de carne de porc”, se arată într-un comunicat al Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor.

Agentul din Bihor a primit carnea drept şpagă, de la un motociclist pe care l-a găsit fără permis. Poliţistul l-a oprit pe tânăr în trafic şi i-a propus să îi aducă 26 de kilograme de carne ca să îl scape de dosarul penal. Motociclistul a acceptat, dar l-a turnat pe agent, care acum a fost reţinut de colegii săi, potrivit ebihoreanul.ro.