Poveste adevărată. „Cum am devenit cealaltă femeie, deşi sexul cu el nu m-a dat pe spate”

Acum vreo doua veri, m-am trezit in acelasi pat cu un barbat pe care tocmai il cunoscusem. Ma aflam la o petrecere si ma pregatesm sa plec cand am oservat un tip foarte atragator, iar atunci cand m-a invitat sa bem ceva impreuna am fost mai mult decat incantata.

22 dec. 2016, 13:22
Poveste adevărată. „Cum am devenit cealaltă femeie, deşi sexul cu el nu m-a dat pe spate”

Ne-am inteles foarte bine – discutand despre filme sau despre calatorii – si am considerat intalnirea un adevarat succes, desi sexul nu prea m-a dat pe spate. Era totusi un barbat foarte sarmant.

Mi-a spus povestea lui: era din Brazilia si se afla in vizita in Bucuresti pentru cateva saptamani, timp in care se ocupa de filmarea unui film. In ciuda faptului ca chimia noastra sexuala era doar asa-si-asa, barbatul acesta ma atragea intr-un mod irezistibil. Intentionam, deci, sa continui mica noastra aventura si sa ma vad cu el pe perioada sederii sale in Romania.

Citeşte şi Mişcări cruciale pe care uiţi să le faci în dormitor

Un nor negru s-a abatut brusc asupa mea

Ne-am mai vazut de vreo doua ori in zilele ce au urmat pentru conversatii fascinante despre unele dintre cele mai frumoase locuri din Lume si partide de sex ceva mai putin mediocre decat prima data. In weekendul urmator am ramas la el peste noapte, iar a doua zi dimineata am facut sex din nou. Doar ca de data asta prezervativul pe care il foloseam s-a rupt. Un nor negru s-a abatut brusc asupa mea. Nu-mi placea faptul ca trebuiea sa apelez la pastila de a doua zi si eram incredibil de ingrijorata de sanatatea sexuala a acestui om care imi era, practic, un strain.

Am inceput sa-l interoghez, sperand sa ma ajute sa ma linistesc: „Cand te-ai testat ultima data? Folosesti protectie de obicei? Cu toate partenerele, de fiecare data?”
M-a asigurat ca nu am de ce sa ma ingrijorez, dar nu era convinsa si eram destul de suparata. Am continuat sa-mi vars anxietatea asupra lui intr-o serie de alte intrebari: „Cat de sigur esti, totusi? Sigur, sigur, sigur?” „Stii ca esti sanatos?”

„Da”, mi-a raspuns. „Sunt sigur”. Si apoi, dupa o pauza, a adaugat: „Sunt casatorit.”

„Sunt casatorit”

A inceput brusc sa se comporte ciudat. Mi-a spus ca are o sotie in Brazilia si, din fericire pentru moralitatea mea, nu are copii. Dar nu imi facea toate aceste marturisiri in ideea de a pune punct scurtei noastre aventuri. De fapt, a facut foarte clar faptul ca era interesat sa continuam relatia sexuala.

Citeşte şi Cum sa faci sex de 8 ori pe săptămână

Presupun ca singurul motiv pentru ca nu mi-a spus despre starea lui civila inainte de a ajunge cu el in pat este pentru ca a stiut ca asta i-ar fi diminuat sansele de a face sex cu mine. M-am simtit manipulata si foarte dezamagita.

In teorie, nu am gresit ca m-am culcat cu barbatul acesta. In fine, depinde cum privesti lucrurile si cat de deschisa esti in privinta aventurilor si a libertatii sexuale. Doar dupa ce mi-a dezvaluit faptul ca are o sotie am inteles ca ma invita sa-i fiu amanta. In acel moment, aveam de ales: puteam sa plec stiind ca a inceput relatia cu o minciuna sau puteam sa continui sa ma culc cu el, stiind ca are o sotie acasa. Am ales prima varianta.

Domnul Brazilia si eu nu ne-am mai vazut dupa si nu am pastrat legatura. M-a sunat, dar eu nu am mai raspuns. Nu aveam niciun interes in a fi implicata cu un barbat care nu mi-a spus adevarul decat dupa ce l-am presat in privinta sanatatii sale sexuale. Si din fericire, nu am contactat niciun fel de boala cu transmitere sexuala in urma scurtei noastre relatii.