POVESTE ADEVĂRATĂ. „Te-am înşelat pentru că te-ai făcut cât o vacă”. Ce decizie a luat tânăra profund jignită FOTO

Lisseth a inceput sa acumuleze kilograme in timpul sarcinii si a continuat sa se ingrase dupa ce a nascut, schimband mai multe marimi de haine. Jose, sotul ei, a inceput sa isi bata joc de ea, spunandu-i ca e grasa iar asta i-a distrus femeii toata increderea in sine.

15 dec. 2016, 14:48

„Incercam sa imi arat afectiunea in pat, dar se intorcea pe partea cealalta si adormea. Plangeam de fiecare data”, a marturisit ea, scrie kanald.ro.

Citeşte şi Mădălin Ionescu. „Cristina e gravidă, iar eu am pofte…..”

Fara atentia sotului ei, Lisseth s-a refugiat in mancare. „Mancarea era singurul lucru care imi oferea o clipa de fericire. Mancam cam 4000 de calorii pe zi”, a spus ea.

In acest timp se sotul ei a inceput sa se vada, pe ascuns, cu o alta femeie. Lisseth a aflat prin intamplare, cand i-a citit un mesaj, in telefon, de la o alta femeie. Confruntat, barbatul nici macar nu a incercat sa nege. „Mi-a spus ca era vina mea, pentru ca eram grasa. Mi-a zis ca am fost mereu urata. M-am simtit groaznic, dar asta m-a determinat sa ii nu il mai las sa ma raneasca”, a povestit ea.

Dupa ani de depresie, femeia a luat decizia sa isi schimbe radical viata. A divortat si a inceput sa tina regim si sa faca sport, desi doctorii ii spuneau ca nu va reusi sa slabeasca decat cu o operatie de micsorare a stomacului.

Citeşte şi Femeia asta a slăbit 60 de kilograme mâncând doar trei lucruri

Fostul sot, care venea regulat sa isi vada fetita, a observat schimbarea si intr-o zi i-a spus ca arata sexy. „I-am inchis usa in nas, n-o sa-l mai primesc vreodata in viata mea”, a spus ea, satisfacuta.