Poveste incredibilă a unei ROMÂNCE. Din bonă a ajuns bombă sexy la Hollywood FOTO

Julia Chioran este una din româncele care a aflat pe pielea ei ce înseamnă să trăieşti "visul american".

01 mart. 2018, 10:52

Julia Chioran a plecat în S.U.A în anul 2009, din dorinţa de a câştiga mai mulţi bani şi să încerce un trai mai bun. Ea a început să lucreze mai întâi ca bonă, o meserie extrem de căutat în ţările din Occident, iar ulterior, şi-a încercat norocul în lume artistică şi cea a modellingului.

Soţul era în delegaţie, iar ea a recurs la un gest nebunesc să-i păstreze „atenţia”! Vă imaginaţi ce poză i-a trimis în ultima zi? FOTO

După câteva luni petrecute în America, fata participa deja la castinguri, filmări de videoclipuri sau şedinţe foto cu renumiţi fotografi.

O bombă sexy a promis fanilor că va face sex în direct dacă strânge 1 milion de fani. Cifra a fost atinsă, ce a făcut tânăra VIDEO

„Am fost, pur şi simplu, fascinată de lumea showbizului. Primii ani am lucrat pentru experienţă şi, după 2-3 ani, am început să fiu plătită. Visul american există, dar nu se obţine aşa uşor, cum cred alţii. Am muncit zi şi noapte ca să ajung unde sunt azi. Sunt nişte oameni incredibil de talentaţi. Am lucrat cu Pitbull, Far East Movement, Busta Rhymes, Snoop Dogg, Eddie Murphy, inclusiv cu actorul Ashton Kutcher. Visul american există cu siguranţă. Mi-am făcut o viaţă aşa de frumoasă aici, încât nici nu mă mai gândesc la România. Am reuşit cu muncă grea şi talent. Mi-e dor de casă şi de părinţi, dar simt că mi-ar fi greu să mă desprind chiar şi pe o perioadă scurtă de viaţa de aici”, a declarat românca pentru Adevărul.

Julia Chioran a colaborat cu Eddie Murphy şi Snoop Lion, în videoclipul muzical „Red Light”.