Prăpăd în Brăila din cauza unei vijelii. Patru persoane au fost rănite, o femeie este în comă

Patru persoane au fost rănite în urma vijeliei care s-a abătut, marţi seară, asupra judeţului Brăila, printre victime fiind şi doi soţi peste care a căzut un copac în staţiunea Lacu Sărat, femeia fiind în comă la Spitalul Judeţean.

25 iul. 2017, 19:29
Prăpăd în Brăila din cauza unei vijelii. Patru persoane au fost rănite, o femeie este în comă

În urma vijeliei de marţi după-amiază patru persoane au fost rănite, însă nu este exclus ca numărul victimelor să mai crească în orele următoare.

Doi turişti, soţ şi soţie, au fost surprinşi de vijelie în staţiunea Lacu Sărat. Femeia de 51 de ani este în comă la Terapie Intensivă cu multiple traumatisme, după ce un copac de mari dimensiuni a căzut peste ea. Femeia este în stare critică şi nu poate fi transportată la un spital din Bucureşti din cauza gravităţii leziunilor suferite.

Soţul său a reuşit să intre în maşină, însă şi el a fost rănit, fiind de asemenea internat la spitalul din Brăila.

Un alt bărbat a fost rănit după ce peste maşina în care se afla s-a prăbuşit un copac, în zona sediului Poliţiei, el fiind scos din autoturismul avariat de către poliţiştii aflaţi în apropiere.

Potrivit news.ro, a patra victimă este o femeie lovită de un copac smuls din rădăcini de vântul care a suflat cu 80 – 90 de kilometri la oră.

În judeţul Brăila, peste o sută de copaci au fost smulşi de rafalele puternice de vânt, dintre aceştia mai mult de jumătate fiind în oraş.

În parcul Monument din municipiul Brăila sunt zeci de arbori smulşi de vânt, iar pe bulevardul Dorobanţilor, în zona intersecţiei cu strada Gării, un acoperiş smuls de vânt a avariat mai multe maşini.

De asemenea, marţi seară, aproximativ 40 de localităţi din judeţul Brăila nu au curent electric din cauza liniilor şi stâlpilor de electricitate rupţi de vântul puternic.

În judeţul Brăila, vijelia a început în jurul orei 17.30, iar timp de 10 – 15 minute vântul a suflat extrem de puternic, fără a se înregistra şi precipitaţii.

Citeşte şi: COD GALBEN de FURTUNĂ. Persoane rănite, maşini distruse şi copaci căzuţi din cauza vremii