Primele declaraţii ale poliţistului acuzat de pedofilie, filmul atacului. Declaraţii halucinante ale lui Eugen Stan

Primele declarații ale polițistului acuzat de pedofilie. Eugen Stan consideră că nu a greșit și că a avut o atitudine părintească față de cei doi copii pe care i-ar fi abuzat sexual. În fața anchetatorilor, agentul și-a asumat faptele.

09 ian. 2018, 13:48
Primele declaraţii ale poliţistului acuzat de pedofilie, filmul atacului. Declaraţii halucinante ale lui Eugen Stan

Eugen Stan a povestit, la audieri, că în dimineața zilei de vineri, 5 ianuarie, a vrut să meargă la un târg de vechituri, în Valea Cascadelor, informează observator.tv. Bărbatul a spus că voia să meargă la un prieten, Adrian, care urma să-l însoțească. 

Polițistul nu a știut, însă, să spună care este adresa prietenului. Și-a amintit vag blocul, însă nu știa numărul de telefon al acestuia și nu le-ar fi spus anchetatorilor numele complet.

În drum spre locuința prietenului, Eugen Stan a precizat că a parcat mașina pe Bulevardul Ghencea și a plecat să caute blocul. Atunci i-a văzut pe cei doi copii.

Polițistul a mărturisit că îi pare rău pentru fapta pe care a comis-o. Crede însă că nu a greșit și că a avut o atitudine părintească.

Vineri dimineață, agentul Eugen Stan e acuzat că a urmărit doi copii în cartierul Drumul Taberei, pe care i-a urmărit într-o scară de bloc. Camerele de supraveghere au surprins în imagini momentul în care agentul i-a sărutat și i-a mângâiat pe cei doi copii de 5, respectiv 9 ani.

Ajunși acasă, copiii le-au povestit părinților despre grovăzie. Oamenii au verificat imaginile de supraveghere din lift și, astfel, au descoperit că cei doi minori au fost abuzați.

Luni seara, polițistul Eugen Stan a fost reținut și urmează să fie prezentat judecătorilor cu propunere de arestare preventivă. În fața anchetatorilor, bărbatul a recunoscut fapta, dar și o altă agresiune comisă în 2012 asupra unei fetițe, tot în Sectorul 6 al Capitalei.