ROMÂNII AU TALENT. Ce spune Andra despre COMPORTAMENTUL Mihaelei Rădulescu din emisiune

După ce Mihaela Rădulescu a stârnit valuri de controverse în urma prestaţiei din prima ediţie a show-ului "Românii au talent", colega sa de pupitru Andra i-a sărit în apărare.

15 mart. 2015, 11:22
ROMÂNII AU TALENT. Ce spune Andra despre COMPORTAMENTUL Mihaelei Rădulescu din emisiune

Andra aminteşte oamenilor că Mihaela Rădulescu are o experienţă de peste 20 de ani în televiziune şi crede că reacţia oamenilor a fost prea dură la adresa colegei sale.

Dragii mei, nici nu stiti cat ma bucur ca ati fost in numar atat de mare in fata televizoarelor vineri seara, la „Romanii au talent”!!! ( 24,3% rtg si 50% shr – lideri detasati ). Va multumesc pentru toate mesajele de sustinere si pentru toate laudele, sunt de-a dreptul coplesita! Sunteti minunati! smile emoticon Si daca tot a venit vorba despre reactia publicului, voiam doar sa va mai spun ca, desi au existat multe voci care au criticat-o pe Mihaela Radulescu pe diverse posturi TV, site-uri, bloguri etc, parerea mea e ca reactia acestor oameni a fost totusi prea dura la adresa ei. In orice show de acest gen exista si momente controversate. Iar stilul ei de multe ori a nascut discutii pro si contra, in fond are 20 de ani de televiziune in spate. As dori ca lumea sa faca diferenta dintre juratul Mihaela si omul Mihaela, atat. Va multumesc inca o data, cu mii de imbratisari, ca ati fost alaturi de noi la debutul emisiunii, mai ales ca, n-am nicio indoiala, aici veti fi pana la editia finala!„, a scris Andra pe pagina sa oficială de Facebook.

CITEŞTE ŞI Producătoarea Mihaelei Rădulescu, despre ACUZELE care i se aduc vedetei