Scandal monstru făcut de o şoferiţă cu bolid, care nu putea ieşi din parcare din cauza maşinii vecinului VIDEO

Tupeu fără margini din partea unei şoferiţe din Slobozia, aceasta a blocat o stradă cu bolidul pe care îl conducea şi a făcut circ în faţa unei grădiniţe, deranjată că un alt şofer a refuzat să-i facă loc. Femeia venise să îşi ia copilul de la grădiniţă. Ea l-a jignit şi ameninţat pe şofer.

28 nov. 2014, 06:47
Scandal monstru făcut de o şoferiţă cu bolid, care nu putea ieşi din parcare din cauza maşinii vecinului VIDEO

„Dar nu ţi-e ruşine, chiar eşti porc? Eşti porc şi ai să plăteşti cu vârf şi îndesat. Eşti ofticat că vezi o femeie frumoasă, căsătorită, cu copil, cu familie frumoasă. În fiecare dimineaţă mă chinui câte un sfert de oră să ies de dumneata”, a spus femeia nervoasă, potrivit România TV.

Citeşte şi Un şofer grăbit, la un pas să provoace o TRAGEDIE în Buzău VIDEO

Femeia este nora unui fost primar PNL din Ialomiţa. Deşi şoferul a încercat să o liniştească, tânăra a facut o adevarată criză de nervi. Mai mult, şi-a chemat soţul în ajutor, care a venit şi el, tot la volanul unui bolid de lux. Amândoi l-au blocat cu maşinile pe bărbat.

Citeşte şi CULMEA TUPEULUI. Un bătrân a primit o bătaie cruntă pentru că traversa prea încet pe zebră

„Dă-i înapoi, dă-i înapoi să ies că dau peste el. Ţigancă sunt mă. Cu mamă şi tată români. E frumoasă maşina, te oftici? O am de la socrul meu. Stai şi mori de ciudă”, a mai spus şoferiţa.

Fără să-i pese de ţipetele copilui speriat pe care îl avea în autoturism, femeia a mai oprit înca o dată înainte de a pleca şi l-a ameninţat din nou pe şofer.