SEMNE că o persoană decedată dragă ţie se află încă în preajma ta

Multă lume consideră că sufletul părăseşte trupul fizic în momentul morţii pentru a trascende în lumea de dincolo. Existenţa vieţii de apoi este susţinută de numeroşi teologi, dar şi de oameni de ştiinţă, parapsihologi, şi persoane care au fost martorele unor întâmplări paranormale. Potrivit adepţilor parapsihologiei, persoanele iubite nu ne părăsesc definitiv după moarte, ci se pot reîntoarce uneori pentru a ne încuraja, consola, linişti sau preveni asupra anumitor momente de cumpănă.

24 iul. 2017, 12:07
SEMNE că o persoană decedată dragă ţie se află încă în preajma ta

Principalele forme prin care spiritele pot intra în comunicare cu lumea fizică:

Principala formă de conexiune o reprezintă visele. De multe ori, spiritele celor dragi ne apar în vis înconjurate de o aură luminoasă. Cu toate acestea, trăirile din vis sunt foarte intense, iar visele „de vizitare” par foarte reale. Din acest motiv, se întipăresc uşor în memorie şi ne pot marca vreme îndelungată, potrivit secretele.com.

Concentrează-te asupra detaliilor din vis. Se întâmplă uneori ca în visele de vizitare să apară semne sau mesaje clare menite să ne liniştească sau să ne pună în gardă cu privire la anumite evenimente viitoare.

În vis, persoanele decedate apar mai tinere sau mai sănătoase decât în momentul morţii. Mai ales dacă persoanele trecute în nefiinţă au murit în urma unor boli grave, acestea vor apărea în vis ca fiind sănătoase. Scopul interacţiunii spiritelor binevoitoare cu cei din lumea fizică nu este acela de a-i speria sau tulbura, ci de a-i linişti şi de-ai ajuta să depăşească mai uşor tragedia suferită, motiv pentru care iau o întruchipare armonioasă.

Aproape de fiecare dată, spiritele încearcă să transmită un mesaj, dar nu neapărat pe cale verbală. Indiferent de forma mesajului, însă, persoana vizitată nu va întâmpina dificultăţi în descifrarea sensului acestuia. Uneori, se poate ca spiritele să intre în comunicare cu tine ca să-ţi transmită mesaje cu privire la alte persoane.

Nu toate visele de acest tip intră în categoria viselor de vizitare. În majoritatea cazurilor, este vorba pur şi simplu de manifestarea în planul conştiinţei a gândurilor înrădăcinate adânc în subconştient. Această teorie este întărită de către psihologi, care fie atribuie o simbolistică diferită acestor vise, fie le consideră o succesiune aleatorie de gânduri, trăiri şi experienţe de viaţă.

Ascultă-ţi intuiţia ca să diferenţiezi visele lucide de cele obişnuite. Atunci când ai un vis de vizitare, trăieşti experienţa cu toată fiinţa. Un astfel de vis este atât de intens, de realist şi de viu încât nu te vei îndoi nicio clipă în privinţa autenticităţii experienţei trăite.

Citeşte şi Semne că nu eşti la prima viaţă pe pământ