Tânărul care s-a aruncat de la etaj după ce s-a certat cu părinţii avea o alcoolemie de 1 la mie

Puştiul care s-a aruncat duminică seara de la etajul patru al blocului din Metalurgie după ce a fost certat de părinţi era beat. Autorităţile i-au găsit o alcoolemie în sânge de peste 1 la mie, ceea ce înseamnă că băuse mult alcool.

31 oct. 2018, 08:32
Tânărul care s-a aruncat de la etaj după ce s-a certat cu părinţii avea o alcoolemie de 1 la mie

Daniel Alexandru V. ajunsese acasă duminică seara şi s-ar fi luat la ceartă cu părinţii, scrie zdi.ro. Imediat după ceartă, adică în jurul orei 22.30, tânărul a mers în camera lui, în dormitor, a deschis fereastra, s-a căţărat pe pervaz şi s-a aruncat în afară.

Citeşte şi Curtea de Apel, blândă cu fratele lui Cătălin Moroşanu. Acesta a fost lăsat în libertate

În cădere, corpul tânărului a lovit o prelată de deasupra unei bucătării, apoi a rupt mai multe sfori de la un alt apartament, pe care erau agăţate rufe puse la uscat.

Aproape de sol, tânărul a lovit o bancă de lemn care se afla în faţa scării blocului. Tânărul s-a lovit puternic la cap, iar hemoragia a făcut ca încercările medicilor de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Iaşi să fie zadarnice.

Medicii au declarat decesul în jurul orei 23.20, iar corpul a fost transportat la Institutul de Medicină Legală Iaşi pentru necropsie. De asemenea, poliţiştii au deschis un dosar penal de cercetare. De asemenea, vecinii au spus despre tânăr ce era liniştit şi că nu făcea probleme. Familia acestuia şi tânărul locuiau în apartamentul unei rude.