Trucuri prin care poţi scăpa rapid de liniile bronzului

Orice femeie s-a confruntat cu această problemă, însă există câteva trucuri simple care te pot ajuta să scapi rapid de liniile bronzului pe care ţi le-a lăsat costumul de baie.

07 iul. 2017, 14:02
Trucuri prin care poţi scăpa rapid de liniile bronzului

Iată ce trebuie să faci:

Alege o crema autobronzanta.

Daca te bronzezi in mod regulat, va fi destul de greu sa uniformizezi culoarea dintre locul unde au fost hainele si unde nu, insa cremele autobronzante sunt colorate si se pot indeparta prin spalare, astfel incat vei putea stii unde sa aplici mai mult sau mai putin, iar daca ai impresia ca ai aplicat prea mult, poti rezolva destul de usor situatia.

Nu uita de pregatirea pielii

Dupa cum bine stim, inainte de expunerea la soare, pentru a avea un bronz uniform este ideal sa iti pregatesti pielea inainte prin exfoliere. Acest lucru se aplica si pentru cremele autobronzante, iar daca te-ai bronzat natural, vei fi mai predispusa la decojire si deshidratare, asa ca incearca sa gasesti un exfoliant mai usor inainte de aplicarea cremei pentru uniformizare.

Descopera ce anume ti se potriveste

Spray-ul bronzant este cea mai simpla solutie, insa este mai bine sa nu fie aplicat direct pe liniile albe, ci mai intai sa il pui intr-un recipient sau o cana, iar dupa aceea sa il aplici pe piele cu ajutorul unei pensule. Este o modalitate foarte usoara de a acoperi liniile albe cu aceste spray-uri instante si sunt compatibile cu mai multe tonuri de piele.

Citeşte mai mult pe elle.ro.