Un milion de like-uri în 13 minute. Ce a postat vedeta care a înregistrat un nou record pe reţelele de socializare

Selena Gomez este cea mai urmărită persoană pe Instagram din lume, cu 139,4 milioane de followers, și recent, a mai depășit un record – cel deținut până recent de Beyoncé. De ziua ei, artista a primit 1 milion de like-uri în doar 13 minute!

26 iul. 2018, 08:16
Un milion de like-uri în 13 minute. Ce a postat vedeta care a înregistrat un nou record pe reţelele de socializare

Oficial, Selena Gomez este cea mai urmărită persoană pe Instagram din lume, iar acum nimeni nu-i mai stă în cale – artista a doborât recordul deținut de Beyoncé, singura care a reușit până acum să ia 1 milion de like-uri în nici 20 de minute (vă amintiți, cu siguranță, de celebra poză în care artista și-a prezentat gemenii nou-născuți și care a adunat 10 milioane de like-uri într-un an). Ce-i drept, la acest capitol Selena a întrecut-o de mult, artista adunând 8 milioane de like-uri în doar trei zile, dar are și vreo 23 de milioane de urmăritori în plus!

S-au logodit la scurt timp după ce şi-au făcut publică relaţia. Artistul i-a oferit un inel uriaş într-un resort exclusivist

Aceste cifre pot părea halucinante, în condițiile în care, la noi, se autointitulează influenceri persoane care abia strâng o mie de like-uri, dar diferența se simte în… portofel și în gradul de celebritate. Drept urmare, cea mai faimoasă divă a Instagramului și-a sărbătorit împlinirea celor 26 de primăveri cu fast, dar și cu satisfacția de a fi depășit un record important. Oricât de superficial ar părea acest lucru, trebuie să știți că milioanele de urmăritori virtuali pot aduce tot atâtea milioane de euro în buzunarele influencerilor, cel mai bun exemplu fiind Kim Kardashian, care a câștigat și 500.000 $ pentru o postare!