Un poliţist de frontieră s-a sinucis în timp ce era în misiune. Bărbatul de 44 de ani s-a împuşcat în cap

Un poliţist de frontieră a murit în noaptea de joi spre vineri, în timpul serviciului. Potrivit România TV, agentul de poliţie a decis să îşi pună capăt zilelor, cu pistolul din dotare. Bărbatul şi-a premeditat gestul, înainte de a apăsa pe trăgaci el scriind un bilet de adio pentru soţia sa.

05 oct. 2018, 08:13
Un poliţist de frontieră s-a sinucis în timp ce era în misiune. Bărbatul de 44 de ani s-a împuşcat în cap

Poliţistul de frontieră a fost găsit împuşcat, vineri dimineaţă, în timp ce se afla într-o misiune pe Dunăre, într-un buzunar al hainei fiind găsit un bilet către soţie. Cazul este cercetat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea.

Potrivit reprezentanţilor Gărzii de Coastă, poliţistul de frontieră, în vârstă de 44 de ani, se afla la bordul unei ambarcaţiuni de serviciu, pe Dunăre, iar în jurul orei 3.00 a coborât la uscat, în zona localităţii Rachelu – comuna Luncaviţa. Din acel moment, poliţistul nu a mai putut fi contactat. „La nivelul sectorului a fost declanşată o acţiune de căutare a acestuia, poliţistul de frontieră fiind găsit pe dig fără semne vitale, prezentând o plagă împuşcată în zona capului„, spun sursele citate.

Imediat, a fost informat Serviciul de Urgenţă 112, echipa de criminalişti din cadrul Poliţiei Judeţene Tulcea, precum şi procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea care a preluat cazul în vederea continuării cercetărilor. Din primele verificări a reieşit că în buzunarul poliţistului a fost găsit un bilet către soţie prin care îşi justifica gestul. „Agentul şef adjunct de poliţie, în vârstă de 44 ani, a fost încadrat în Ministerul Afacerilor Interne în anul 1996, nefiind înregistrat în evidenţele instituţiei cu un comportament dezadaptativ sau cu vreo restricţie privind executarea serviciului sau portul armamentului din dotare„, au adăugat reprezentanţii Gărzii de Coastă.

Bărbatul era căsătorit şi avea doi copii.