Un poliţist din Cluj i-a rupt coastele unui bărbat şi l-a electrocutat până când a leşinat

Un poliţist din comuna Sâncraiu, judeţul Cluj, i-a rupt coastele unui bărbat şi l-a electrocutat până la leşin.

12 oct. 2014, 14:40
Un poliţist din Cluj i-a rupt coastele unui bărbat şi l-a electrocutat până când a leşinat

Adrian Iosif Nicoară, şeful de post din comuna Sâncraiu, judeţul Cluj, a bătut un bărbat până i-a rupt coastele şi apoi l-a electrocutat cu un aparat de electroşocuri, care nu se află în dotarea poliţiştilor. Victima poliţistului bătăuş a ajuns în stare gravă la spital, potrivit ZiarulClujean.ro.

Incidentul a avut loc săptămâna trecută. Bărbatul, de 55 de ani, din comuna clujeană Călăţele, vrea să depună plângere împotriva poliţistului bătăuş.

“Cineva din Călăţele m-a acuzat că i-am furat un topor. Nu m-a acuzat la postul de poliţie din comuna noastră, ci în comuna vecină, unde poliţistul îi era prieten, aşa am auzit. M-a chemat la post şi a început să mă bată cu pumnii, picioarele, să îmi ude bluza şi să mă curenteze cu un aparat. M-a bătut rău de tot. Am leşinat”, povesteşte bărbatul, care se jură că nu a furat nimic în viaţă lui.

Când şi-a pierdut cunoştinţa, bărbatul a fost dus la Spitalul Orăşenesc Huedin cu trei coaste rupte şi arsuri pe piept, de la electroşocurile primite. Conducerea Spitalului Huedin a refuzat să facă comentarii cu privire la starea pacientului pe motiv că aceasta a fost externat între timp.

Surse din cadrul Spitalului Orăşenesc Huedin au declarat că bărbatul care a căzut în mâinile poliţistului a fost la un pas de moarte, potrivit ZiarulClujean.ro.

“Pe radiografie, am înţeles de la colegi, că s-a văzut cum coastele mai aveau puţin şi perforau plămânul. Pe lângă fracturile costale, avea şi o arsură de la electroşocuri pe tot pieptul. Erau arsuri de gradul I şi II”, a spus unul dintre medicii spitalului.