Zodiile care au ghinion la bani toată viaţa

Dacă unele zodii sunt predispuse să aibă succese financiare tot timpul și banii par că trag la ele mereu, există și zodiile care au ghinion la bani întreaga viață. Oricât de mult s-ar strădui, așa cum vin banii, tot așa se duc și la acești nativi, care nu reușesc să economisească și să se bucure de sume mari.

30 aug. 2018, 11:28
Zodiile care au ghinion la bani toată viaţa

Iată care sunt zodiile care au ghinion la bani:

Prima zodie care nu reușește să câștige suficient de mult cât să își satisfacă toate capriciile este zodia Rac. Prăpăstioși din fire, acești nativi se gândesc tot timpul la ziua prezentă și tind să irosească banii pe lucruri de care nu au nevoie neapărat. Chiar dacă reușesc să câștige destul de mulți bani, nu știu cum să îi gestioneze.

Citeşte şi Mihai Voropchievici, horoscopul runelor pentru luna septembrie. E luna revigorării totale pentru Lei

În cazul în care nu au un partener care să îi ajute cu finanțele, nativii zodiei Rac vor irosi toți banii în câteva zile după salariu și apoi se vor gândi la cumpărăturile făcute. Destul de des, nativii zodiei Rac vor învăța că trebuie să pună și bani deoparte pentru zile negre.

Nativii zodiei Scorpion strâng banii, dar în secunda următoare sunt nevoiți să îi dea
A doua zodie care are ghinion la bani este zodia Scorpion. Chiar dacă sunt destul de cumpătați atunci când vine vorba despre bani, astrele nu sunt deloc de partea lor. Nativii zodiei Scorpion reușesc să aibă tot timpul bani puși deoparte pentru zile negre, însă, pe cât de mulți bani au, pe atât de multe sunt problemele care intervin.

Continuarea articolului pe teotrandafir.com.