Şova, aluzie la Dragnea: Eu am făcut gestul RETRAGERII. Fiecare lider PSD să-şi facă propria analiză

Daş Şova a scris, pe Facebook, înaintea şedinţei conducerii PSD de la Orăştie în care se va discuta despre candidatul partidului la prezidenţiale, că el s-a retras din Guvern pentru a fi în prima linie a campaniei şi fiecare lider al formaţiunii trebuie să-şi facă o analiză în acest sens.

30 iun. 2014, 07:41
Şova, aluzie la Dragnea: Eu am făcut gestul RETRAGERII. Fiecare lider PSD să-şi facă propria analiză

Replica lui Dan Şova vine în contextul în care vicepremierul Liviu Dragnea a anunţat că nu demisionează din Guvern pentur a se dedica campaniei pentru prezidenţiale, dar şi al existenţei unui conflict între cei doi privind succesiunea la şefia PSD.

„PSD se pregătește pentru cele mai importante alegeri din ultimii 25 de ani. Ținta este ca un al doilea social-democrat, după Ion Iliescu, să ocupe prima funcție în stat. (…) De aceea ne revine sarcina tuturor de a ne mobliza, de a uita de proiecte personale și de a transmite către sutele de mii de membri și către milioanele de susținători un mesaj simplu: avem tot ce trebuie pentru a câștiga – o guvernare de succes, care își tine promisiunile; un proiect pentru România; un candidat care să fie garanția schimbării adevărate, susținut de o echipă unită”, scrie Şova.

Dragnea: Nu există un RĂZBOI în PSD între mine şi Şova

Fostul ministru precizează că, „într-un astfel de moment simbolic, Comitetul Executiv de la Orăștie trebuie să arate că fiecare lider al partidului este în prima linie a luptei, că își asumă responsabilitatea și că interesul partidului de a câștiga este mai important decât orice”.

„Personal, am făcut gestul retragerii din Guvern pentru a fi în prima linie a campaniei prezidențiale. Am înțeles importanța alegerilor din acest an și pentru mine nu a existat niciodată opțiunea de a privi din rândul doi, asaltat de problemele ministeriale firești, o bătălie fundamentală pentru destinul României. Îi mulțumesc premierului Ponta pentru a fi înțeles opțiunea mea și pentru a mă fi propus să reprezint partidul ca purtător de cuvânt.

Sunt, în acest context, sigur că fiecare lider PSD își va face propria analiză pentru a contribui cât mai bine la campania PSD și la susținerea candidatului nostru, care am certitudinea că va fi Victor Ponta”, mai spune Şova.

Liviu Dragnea NU DEMISIONEAZĂ din Guvern pentru a se ocupa de CAMPANIA ELECTORALĂ