1&1 Internet România angajează încă 37 de IT-isti

1&1 Internet România, mebra a 1&1 Internet AG , una dintre cele mai mari companii de găzduire web din lume, continuă angajările la Centul de Cercetare şi Dezvoltare din România prin recrutarea a 37 de specialişti IT în urma târgului de jobu-uri “Angajatori de Top”.

08 nov. 2011, 09:00
1&1 Internet România angajează încă 37 de IT-isti

Poziţiile oferite au fost pentru, Project Manager, Java Developer, PHP Developer, Javascript Developer, Quality Assurance Developer, ETL Developer, Product Manager, C++ Developer, IT Operations Engineer şi Release Manager, şi se adaugă celor peste 100 de joburi oferite de către 1&1 Internet România de la începutul anului şi până în prezent.

“Ne dorim să aducem alături de noi specialişti pasionaţi de ceea ce fac, cu o capacitate mare de învăţare, o atitudine deschisă şi spirit de echipă. Aceste atribute sunt cu atât mai importante în ceea ce îi priveşte pe candidaţii care au o experienţă redusă sau pe cei neexperiementaţi, care îşi doresc să înceapă o carieră în domeniul IT”, a declarat Wolfgang Gunne, Director General al 1&1 Internet România.

În Centrul de Cercetare & Dezvoltare din Bucureşti, compania este implicată în dezvoltarea a trei categorii importante de aplicaţii software: servicii de găzduire web, programe suport pentru departamente ca financiar, vânzări etc., respectiv aplicaţii care se adresează strict uzului intern.