1 Decembrie sărbătorit altfel. Un site matrimonial, ofertă pentru celibatarii români

Reprezentanţii platformei de dating AnastasiaDate îşi încurajează membrii la nivel mondial să sărbătorească Ziua Naţională a României, sărbătorită pe 1 decembrie, cu persoane necăsătorite din ţara noastră, informează digitaljournal.com.

30 nov. 2016, 09:38
1 Decembrie sărbătorit altfel. Un site matrimonial, ofertă pentru celibatarii români

Site-ul internaţional de dating AnastasiaDate îşi încurajează utilizatorii să îi felicite pe românii necăsătoriţi de Ziua Naţională a României, pe 1 decembrie. O zi importantă pentru fiecare cetăţean român, Ziua Naţională marchează unirea Transilvaniei, Banatului, Crişanei şi Maramureşului cu România în 1918.

Serviciul de dating global îşi îndeamnă astfel membrii, indiferent de unde se găsesc aceştia, să se coalizeze cu această ocazie fericită şi să sărbătorească evenimentul cu persoane necăsătorite de naţionalitate rommână. AnastasiaDate vizează celebrarea unor festivaluri populare şi evenimente culturale din diferite ţări europene aducând laolaltă diferiţi membri din varii zone ale mapamondului. Ziua Marii Uniri este o astfel de ocazie de a-i invita pe membrii AnastasiaDate să marcheze evenimentul cu persoane necăsătorite din ţara noastră.

Ziua Naţională va fi marcată printr-o paradă militară de proporţii în capitală, la Arcul de Triumf. Personalităţi politice vor susţine discursuri la Bucureşti şi Alba Iulia şi mai multe serii de evenimente vor avea loc în diferite zone ale ţării.

Ziua Marii Uniri reprezintă o şansă pentru membrii AnastasiaDate să exploreze cultura, tradiţiile şi festivalurile din România şi pot intra în contact, cu această ocazie, cu persoane celibatare din oraşe precum Bucureşti, Cluj Napoca având astfel acces la stilul de viaţă al românilor.

Site-ul respectiv oferă servicii de dating şi unelte pentru a a-i ajuta pe utilizatori să comunice unii cu alţii şi să afle mai multe informaţii. Serviciile respective conţin at opţiunea  Live Chat şi dating cu webcam-ul. De asemenea, reprezentanţii AnastasiaDate îi încurajează pe membrii săi să downloadeze aplicaţia AnastasiaDate şi să se conecteze de fiecare dată cu celibatari din România.

Mai multe informaţii se găsesc aici.

AnastasiaDate este un serviciu internaţional de dating, cu sediul în New York, care facilitează prieteniile şi relaţiile romantice între bărbaţi şi femei la nivel mondial. Site-ul a fost fondat în 1993, iar în prezent are peste 20 de milioane de utilizatori internaţionali şi atrage peste 80 de milioane de vizitatori anual. În plus, peste 1,5 milioane de conversaţii sunt purtate zilnic pe site.


loading...