1 MAI: Bucureştenii se pot plimba gratuit cu vaporaşele pe lacul Herăstrău

Bucureştenii se vor putea plimba gratuit cu vaporaşele pe Lacul Herăstrău de joi până duminică, ALPAB punând la dispoziţie şapte nave cu o capacitate de 380 locuri, potrivit unui comunicat al Municipalităţii.

30 apr. 2014, 14:04
1 MAI: Bucureştenii se pot plimba gratuit cu vaporaşele pe lacul Herăstrău

Totodată, vizitatorii vor avea la dispoziţie 50 de bărci şi 40 de hidrobiciclete. Activitatea de agrement se va desfăşura în intervalul orar 10-19.

Îmbarcările pentru traversările cu vaporaşul se vor face de la debarcaderul central Herăstrău (zona pavilionului H), zonă de unde se pot închiria bărci şi hidrobiciclete.

Tot începând de joi, Administraţia Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti va readuce păunii în Parcurile Cişmigiu, Herăstrău şi Bordei iar pe lacurile din aceleaşi parcuri, păsările exotice. Astfel, bucureştenii vor putea admira lebede albe şi negre, raţe mandarin şi caroline, gâşte Călifar, Magellan, de Nil sau canadiene.

Totodată, joi, la Palatul Brâncovenesc se deschide sezonul de picnic. Cei care vor să-şi petreacă o zi de primăvară în aer liber sunt invitaţi într-un spaţiu special amenajat de Primăria Capitalei pentru astfel de activităţi. Municipalitatea va pune la dispoziţia cetăţenilor grătare şi saci menajeri pentru colectarea deşeurilor.

Citeşte şi 1 MAI 2014, Ziua Muncii: De la comemorări, la „mici şi bere”


loading...