10 alimente de evitat în dietă

Sunt acele mici plăceri vinovate, nelipsite din alimentaţia noastră şi ele poartă, într-adevăr, vina acelor kilograme în plus, care se agaţă cu încăpăţânare de silueta ta. Te motivăm să înlături pericolele din farfurie. Vei câştiga sănătate! 

07 iul. 2016, 12:43
10 alimente de evitat în dietă

1. SUCURILE ACIDULATE

Îţi vine să crezi sau nu, dar doar un pahar de 300 de ml te face mai „bogat” cu 120 de calorii. Îndulcitorii artificiali, cofeina, sodiul şi ceilalţi aditivi fac din aceste băuturi carbogazoase adevărate bombe calorice, motiv pentru ca tu să te hotărăşti să renunţi la ele, în favoarea apei.

LA CE RENUNŢI: 30 DE PAHARE DE SUC

CÂTE CALORII SCAZI: 3.600

2. CARTOFII PRĂJIŢI

Conţin sare, sunt prăjiţi în ulei şi nu te poţi opri din a-i mânca. Chiar şi o porţie medie de cartofi prăjiţi, consumată pe săptămână, este de-ajuns pentru a-ţi sabota întreaga dietă, căci într-o farfurie se află peste 500 de calorii.

LA CE RENUNŢI: 5 PORŢII MEDII

CÂTE CALORII SCAZI: 2.500

3. FAST FOOD

Nu te poţi abţine să nu comanzi un meniu, în oraş, măcar o zi pe săptămână? De dragul siluetei tale, ar trebuie s-o faci. Este vorba de a renunţa la o cantitate enormă de calorii, căci doar o simplă porţie cu un hamburger şi cartofi prăjiţi conţine peste 1.000 de calorii.

LA CE RENUNŢI: 5 MENIURI

CÂTE CALORII SCAZI: 5.000

Citește pe http://okmagazine.ro continuarea acestui articol!