10 aplicații de mobil care îți cresc productivitatea

Smartphone-urile au devenit parte din viața noastră. Nu putem sta desprinși mult timp de ecranul telefonului, iar atunci când o facem, verificăm display-ul la fiecare minut.

16 mart. 2015, 14:42

Dar haide să privim parte pozitivă a acestor dispozitive și să explorăm modul în care acestea ne fac viața mai ușoară.

De la aplicații pentru notițe, până la calendare și check-list-uri, am încercat să strângem 10 aplicații care cresc productivitatea oricărui posesor de smartphone, fie că rulează Android sau iOS.

1. Mailbox (Android, iOS)

Mailbox este disponibil atât pe Android, cât și pe iOS. Este o aplicație pentru email care unifică toate conturile de email pe care le ai, fie că este vorba de gmail sau conturi iCoud.

Mailbox excelează mai ales prin interfața minimalistă care reușește să navigheze prin calupul de emailuri și conversații, apoi să arhiveze sau să șteargă email-urile nedorite. Vorbim de rapiditate sporită.

Aplicația are și opțiunea de „snoozing„, cu ajutorul căreia amâni un mesaj, care va reveni mai târziu în căsuța de intrări atunci când ai mai mult timp să te ocupi de problema respectivă.

Funcția de învățare se adaptează manierei cu care tratezi anumite mesaje, în timp funcțiile fiind automatizate (snooze, ștergere automată, arhivare).

Minusurile ar fi că dacă nu ești utilizator de Gmail sau iCloud, nu poți salva mesaje în draft.

2. CloudMagic (Android, iOS)

CloudMagic este o aplicație care permite gestionarea mai multor conturi de email, cât și furnizarea unui număr larg de caracteristici.

CloudMagic este disponibil atât pe Android, cât și pe iOS. Permite gestionarea conturilor de Gmail, iCloud, Exchange și IMAP, printre altele. Inbox-ul aplicație poate să getioneze mesaje din 5 conturi de email, cu ajutorul unei funcții care permite trimiterea de conținut din mail către o varietate largă de aplicații ca Salesforce, OneNote sau ZenDesk, ceea ce face din această aplicație o unealtă extrem de productivă.

 

3. Trello (Android, iOS)

Trello este un planner extrem de maleabil cu ajutorul căruia poți crea liste, sarcini sau notițe.

Utilizatorii crează liste foarte ușor de gestionat. Toate acestea pot fi distribuite altor utilizatori, cu dispoziții pentru crearea a noi liste, adăugare de comentarii și delegare de sarcini.

Designul aplicației îl face suficient de flexibil pentru a fi folosit la o varietate de sarcini organizaționale, fie că trebuie să coordonezi o echipă sau să îți organizezi proiectele personale.

 

4. Asana (Android, iOS)

Asana are ca scop înlesnirea muncii de a manageria mai multe emailuri prin centralizarea tuturor mail-urilor într-un singur loc.

În loc să faci curat în mormane de emailuri, utilizatorii Asana pot crea proiecte, pot delega mai multe task-uri membrilor echipei, pot stabili deadline-uri, comentarii, cereri și multe altele.

Poți utiliza Asana pentru a delega sarcini pentru până la 15 oameni, gratuit. Contul premium crește numărul disponibil, cât și garantează accesul la mai multe unelte folositoare.

 

5. Refresh (iOS)

Această aplicație este perfectă pentru cei care lucrează foarte mult cu oamenii. Dacă ai o agendă foarte încărcată, cu foarte multe întâlniri, aplicația Refresh verifică întâlnirile planificate și îți afișează informații, luate de pe rețele ca linkedin, facebook sau twitter, despre persoana cu care urmează să te întâlnești. Refresh te anunță din timp despre întâlnirile pe care urmează să le ai.

 

Vezi toate cele 10 aplicații de mobil care îți cresc productivitatea pe Noobz.ro