10 greşeli de machiaj la birou. Fereşte-te de punctele 3 şi 5!

Machiajul pentru birou poate fi privit ca o provocare grea: cum sa iti exprimi individualitatea si dragostea pentru machiaj, mentinand in acelasi timp un aspect sofisticat si, mai ales, profesional. Cu toate ca in societate ne confruntam cu ideea ca aparentele nu te fac mai putin competent, la fel cum stim din spusele batranilor ca „nu haina il face pe om", studii recente confirma faptul ca femeile care nu obisnuiesc sa se machieze castiga mai putini bani decat cele care o fac, iar produsele de proasta calitate duc la acelasi rezultat nefericit.

06 sept. 2017, 03:26
10 greşeli de machiaj la birou. Fereşte-te de punctele 3 şi 5!

„Este de preferat sa avem un hobby costisitor care sa ne faca se ne simtim minunate in fiecare zi si care sa contribuie, conform studiilor, la amplificarea castigurilor, decat sa avem acel salariu pe care sa il cheluim pe diverse lucruri de care nu avem nevoie si care sa dispara asa cum a venit. Produsele de make-up sunt o investitie buna pentru cele care au o pasiune pentru machiaj sau vor sa dezvolte una pentru ca ele ofera rezultate bune, mai ales ca pot fi folosite in ipostaze multiple: pentru machiajele de zi, de birou, de petreceri, etc. Este o investitie avantajoasa, dar de scurta durata – tinand cont de termenul de valabilitate al produselor si care, mai presus de toate, ofera frumusete. Iar o femeie cand se simte frumoasa poate cuceri lumea”, afirma make-up artistul Katiusa Popovici. 

Concentrandu-ne pe machiajul la birou, sunt anumite greseli care trebuie evitate cu orice pret. Iata 10 dintre cele mai importante explicate de make-up artistul Katiusa Popovici. 

  1. Sa executi machiajul intr-o lumina nefavorabila

Ai grija la becurile sub care iti creezi machiajul. Niste becuri fluorescente ar putea conduce la executarea gresita a unui machiaj, iar acesta poate crea impresia ca esti bolnava. Este deosebit de important sa aplici machiajul intr-un spatiu cu lumina naturala pentru a-ti pastra un aspect natural si sanatos.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.