10 idei ingenioase ca să-ţi ornezi casa

Craciunul vine tot mai repede in fiecare an, iar noi abia mai reusim sa tinem pasul cu el si sa ne impodobim casa, bradul si sufletele pentru a ne pregati de bucuria Sarbatorilor, a timpului petrecut cu cei dragi, a meselor in familie, a colindelor. Asa ca iti sarim in ajutor cu cateva idei ingenioase pentru decoratiuni ieftine, rapide si frumoase care sa-ti inveseleasca locuinta la acest Craciun de criza.

18 dec. 2016, 05:50
10 idei ingenioase ca să-ţi ornezi casa

Intampina-ti oaspetii cu fast!

Pune pe masuta din holul de la intrare (sau chiar pe jos, intr-un colt) una din vazele mari, transparente, pe care le folosesti vara pentru gladiole. Umple-o cu straturi succesive de crengute mici de brad, globulete si bucati de beteala si ai un aranjament simplu si festiv. Daca nu ai vaze asa mari, pune intr-o vaza simpla o creanga de brad ornata cu putina beteala si un glob frumos. Pune apa in vaza, ca sa tina mai mult creanga de brad. 

Orneaza masa festiva

punand pe mijlocul ei, pe lungime, un sir de crengute de brad, pe care le poti lega intre ele cu ata bine ascunsa printre ace sau cu fundite rosii de catifea ori satin, astfel incat sa formezi o ghirlanda lunga. Pe langa fundite poti lipi pe ghirlanda si alte ornamente micute, conuri de brad, si beteala.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR .RO.