10 locuri în care să NU pui telefonul mobil. ATENŢIE, îl poţi distruge sau te poţi îmbolnăvi!

In ziua de astazi este dificil sa gasesti pe cineva care sa nu aiba telefon mobil. In plus, in fiecare an, la nivel mondial, numarul mobilelor vandute creste. Oamenii le tin asupra lor chiar si in baie si in pat.

08 mart. 2018, 07:18
10 locuri în care să NU pui telefonul mobil. ATENŢIE, îl poţi distruge sau te poţi îmbolnăvi!

Totusi, sunt anumite locuri in care nu ar trebui puse mobilele intrucat pot fi periculoase atat pentru dispozitive cat si pentru propria sanatate. 

  1. Buzunarul de la spatele pantalonilor

Cu siguranta ca este confortabil sa-ti tii mobilul in buzunarul din spate al pantalonilor. Insa o asemenea alegere poate genera urmatoarele probleme:

– Mobilele au touchscreen care nu reactioneaza doar cand sunt atinse cu degetele. Tocmai de aceea, este usor sa suni la un numar de urgenta fara ca macar sa stii;

– Simti adesea, dureri in stomac sau la nivelul picioarelor? Durerile pot fi consecinta purtarii mobilului in buzunare;

– Poti uita cu usurinta de el asa ca il poti strica sau pierde. 

  1. Buzunarul din fata al pantalonilor

Barbatii nu au genti asa ca pentru ei este mai usor sa-si tina mobilul in buzunarele din fata ale pantalonilor. Insa, sanatatea lor poate avea de suferit din aceasta cauza. Studiile au demonstrat ca radiatiile electromagnetice ale telefonului pot afecta calitatea si cantitatea lichidului seminal. Si cu cat tin in buzunarele pantalonilor mobilul cu atat este mai mare riscul. 

  1. Sutien

Exista anumite studii care sustin ca mobilul pastrat in sutien creste riscul de cancer la san. Asa ca mai bine nu-l tii acolo.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.