10 lucruri care îţi pot distruge relaţia

Dupa cum exista strategii de imbunatatire a unei relatii de cuplu exista si lucruri care o pot distruge. Unele dintre acestea, desi par a nu influenta direct relatia de cuplu, mai devreme sau mai tarziu vor avea efecte negative asupra ei.

16 dec. 2018, 11:45
10 lucruri care îţi pot distruge relaţia

Daca te surprinzi ca le faci rezolva problema inainte de a va spune adio. Prin urmare, daca scopul tau este sa-ti imbunatatesti relatia de cuplu iata cu NU trebuie sa procedezi:

1. Sa nu comunici

Comunicarea este vitala pentru bunul mers al unei relatii. Trebuie sa vorbiti unul cu celalalt despre sentimentele, opiniile fiecaruia, despre ce va place/nu va place, despre temeri si despre vise. Pentru a ajunge sa va cunoasteti asa cum de altfel este si normal intr-o relatie, trebuie sa discutati deschis si cu sinceritate.

2. Sa fii egoist/a

Daca te gandesti numai la tine, la nevoile tale, la dorintele tale, la ce trebuie tu sa faci atunci sigur ca vor fi probleme in cuplu. Odata ce ati intrat intr-o relatie stabila sau va casatoriti, “EU” devine “NOI”. Este important sa iei in calcul si sentimentele partenerului/ei de viata, nevoile lui/ei si dorintele sale. Cand esti in dubiu intreaba si niciodata nu presupune ca stii deja raspunsul la aceste intrebari.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.