10 lucruri pe care o femeie NU ar trebui să le aibă în casă

Fiecare casa este amenajata dupa gusturile si dupa bugetul celui care locuieste in ea, ajungand sa „defineasca" persoana respectiva.

18 aug. 2014, 05:39
10 lucruri pe care o femeie NU ar trebui să le aibă în casă

Un nou cunoscut care intra in casa ta isi poate face usor o idee despre felul tau de a fi. Din acest motiv exista anumite lucruri care se pot expune in casa si altele nu. Cand vine vorba de mesajul pe care vrea sa-l transmita o femeie, detaliile conteaza si mai mult.

Iata o lista de „lucruri” pe care o femeie NU ar trebui sa le aiba in casa!

1. Flori artificiale – transmiti mesajul ca ai renuntat deja la orice speranta de autenticitate in relatie, dincolo de faptul ca te „prezinti ieftina si kitschoasa”.

2. Fotografii inramate din liceu/facultate – daca intre tine cea care esti in prezent si cea care erai in urma cu cinci-zece ani exista o diferenta majora, nu este cazul sa expui fotografii vechi. Cu atat mai mult nu trebuie expuse imaginile din tinerete in care apari in ipostaze nu tocmai „ortodoxe”, care lasa loc la replici acide si la batjocura. Mai mult, nu vrei ca noul tau iubit, cand intra prima data in casa si vede pozele, sa te intrebe cine este blonda aia focoasa din imagine si sa se refere, de fapt, la o veche colega, nu la tine.

3. Jucarii de plus – fara jucarii de plus la vedere, cu atat mai putin in dormitor sau pe pat. Lasa loc in viata ta pentru iubire umana, nu pentru substitute artificiale. Mai mult, arata ca esti femeie, nu o simpla copila mai dezvoltata fizic.

Continuarea pe Lyla.ro