10 lucruri pe care trebuie să le ai în geantă în fiecare zi

Orice femeie are câteva obiecte fără de care nu iese din casă. Fie că este vorba de rimel, cheile de la maşină, sau şerveţele umede, vezi care sunt cele 10 lucruri pe care trebuie să le ai în geantă în fiecare zi.

07 mai 2014, 06:28
10 lucruri pe care trebuie să le ai în geantă în fiecare zi

1. Rujul Nu ştii niciodată când primeşti un telefon care te invită la o cafea romantică, un mail care te anunţă că şefii cei mari ai companiei vin în vizită, sau că ai 5 minute să arăţi perfect în geenral. Nicio femeie nu ar trebui să plece de acasă fără un ruj la ea.

2. Plasturi şi şerveţele

Citeşte şi A rămas FĂRĂ CUVINTE: Ce a găsit un bărbat într-o geantă abandonată într-un tren

Plasturii sunt necesari dacă te loveşti, dacă te înţepi, dacă îţi rupi o unghie şi dacă te împiedici pe stradă fără un motiv anume. Micile accidente se întâmplă mereu şi nimic nu te ajută la nevoie mai tare ca un plasture şi un şerveţel uscat şi curat.

Citeşte şi Cum să-ţi alegi geanta potrivită în funcţie de siluetă

3. Set aţă şi ac/ ace de siguranţă

Tot legat de mici accidente, nu ştii niciodată ce se poate întâmpla pe durata unei zile la serviciu sau chiar şi în vacanţă. O aţă, un ac, sau măcar un ac de siguranţă te pot salva când ţi se rupe breteaua la sutien, când îţi cade un nasture, sau când te trezeşti în mijlocul drumului cu o gaură în tiv.

Mai multe lucruri pe care trebuie să le ai în geantă pe Unica.ro.