10 motive pentru a-ți planifica în avans funeraliile

Deși moartea e încă considerată un subiect tabu în multe culturi, planificarea în avans a propriilor funeralii devine un obicei din ce in ce mai des întâlnit.

12 apr. 2021, 17:59
10 motive pentru a-ți planifica în avans funeraliile

În continuare, Funerare 24, agenție de pompe funebre care oferă servicii funerare complete in București, iți va furniza 10 motive pentru a te gândi de ce nu ar fi o idee rea să faci și tu asta.

1.Economisești bani. Traversăm o perioadă marcată inclusiv de dificultăți de natură financiară. Din păcate însă, înmormântările reprezintă o cheltuială inevitabilă. Dar multe agenții de pompe funebre oferă discount-uri celor care achiziționează servicii sau pachete funerare pre-deces. În plus, poți plăti în rate accesibile, înlăturând posibilitatea unei facturi ridicate în viitor.

2. Tu decizi. Bineînțeles, în cazul decesului, familia va face totul pentru a-ți oferi o slujbă și ceremonie funerară care să te onoreze. Însă numai tu te cunoști pe deplin și știi exact ceea ce dorești. Planificându-ți funeraliile în avans, tu ești persoana care ia deciziile.

3. Îi scapi pe cei dragi de povara financiară. Serviciile funerare și înmormântările nu sunt ieftine. Iar factura poate crește foarte repede, în in funcție de procedurile funerare și birocratice necesare. Dacă achiziționezi un pachet funerar pre-deces, tu plătești, ridicând povara financiară de pe umerii familiei.

4. Alegi în cunoștință de cauză. Majoritatea cumpărăturilor le facem după ce comparăm calitatea și preturile în mai multe magazine și asta e ceea ce trebuie făcut și în cazul serviciilor de pompe funebre. Este foarte important sa te asiguri că ai găsit agenția funerară care oferă exact ce ai tu nevoie.

5. Beneficiezi de mai mult timp. Cele mai multe înmormântări sunt duse la bun sfârșit în câteva zile, ceea ce poate duce la decizii pripite. Când planifici în avans, ți se oferă oportunitatea de a nu te grăbi și a fi metodic(ă) în legătură cu întregul proces.

6. Poți acorda atenția cuvenita detaliilor. Dacă stabilești tu felul în care se vor desfășura funeraliile, te poți apleca asupra detaliilor care ar fi poate trecute cu vederea dacă altcineva ți-ar planifica ceremonia post-mortem.

7. Previi stresul adițional. Cei dragi vor suferi foarte mult când decesul tău va avea loc. Le poți ușura puțin povara sufletească lăsându-ți toate afacerile în ordine.

8. Îți faci dorințele finale cunoscute. Dacă preferi incinerarea, planificarea pre-deces îți permite sa aranjezi asta acum. Daca ai numite preferințe privind ritualurile religioase, poți de asemenea să faci asta cunoscut în planul funerar.

9. Pui întrebările potrivite. Discutând cu un director funerar, pui întrebările care te interesează referitoare la funeraliile tale și vezi dacă răspunsurile se potrivesc cu ceea ce îți dorești.

10. Lucrezi cu oameni pe care îi respecți. Dinamica dintre agenția funerară și familia ta este foarte importantă. Motiv pentru care poți consulta mai multe agenții funerare și alege pe cea care consideri ca va reuși cel mai bine sa ofere susținere morală celor dragi, îndeplinindu-ți în același timp dorințele.

Poți pune orice întrebare legată de planificarea pre-deces echipei Funerare 24 la numărul de telefon 0759 555 551. Nu te costă nimic, iar întrebările tale își vor găsi cu siguranță răspunsul.