10 motive pentru care ZODIA FECIOARĂ este întruchiparea PERFECŢIUNII în zodiac!

Locul in care se afla Soarele atunci cand te-ai nascut lasa o amprenta semnificativa in structura personalitatii tale. Soarele da sensul autenticitatii, iti da permisiunea sa fii ceea ce trebuie sa fii.

22 aug. 2019, 19:33
10 motive pentru care ZODIA FECIOARĂ este întruchiparea PERFECŢIUNII în zodiac!

Daca esti nascut intre 23 august si 22 septembrie, inseamna ca ai Soarele in zodia Fecioara. Fecioarele sunt considerate firi organizate, care fac planuri in cele mai mici detalii. Sunt firi practice si loiale, ceea ce-i face prieteni excelenti.

Desi au o reputatie proasta din cauza faptului ca sunt foarte critice, Fecioarele sunt oneste, atente si dragastoase. Ceea ce face din Fecioare un partener ideal si un prieten minunat.

Fecioara: Semn de Pamant mutabil

Planeta conducatoare: Mercur

Cuvinte cheie: analiza, spirit practic

Calitati: modestie, inteligenta, calmitate, organizare, responsabilitate, discernamant.

Defecte: critica, leneveala, confuzie, nervozitate,

Iata 10 motive pentru care ZODIA FECIOARA este cea mai tare din zodiac.

1. Sunt grijulii

Fecioarele sunt foarte grijulii si atente cu celelalte persoane. Nativii zodiei cantaresc foarte bine inainte de a face o actiune, de a lua o decizie, pentru a nu deranja pe ceilalti, pentru a nu le influenta celorlalti viata intr-un mod negativ.

Pentru ca sunt firi foarte analitice, poti deveni frustrant atunci cand lucrezi cu o Fecioara, mai ales daca trebuie sa iei o decizie rapid. Fecioarele au de lucru pentru a lua decizii, astfel incat sa nu piarda prea multa vreme analizand.

2. Orientati spre atingerea obiectivelor

Fecioarele sunt orientate spre atingerea obiectivelor. Niciodata nu isi seteaza un obiectiv daca nu este practice sau realist. Sunt foarte precaute, de aceea, cand pornesc in actiune, nimic nu-i opreste. Determinarea si disciplina sunt alte caracteristici ale Fecioarei care o conduc spre succes. Ce trebuie sa invete este o Fecioara este ca nu trebuie sa le fie rusine sa ceara ajutor atunci cand au nevoie.

3. Sunt foarte organizati

Fecioarele sunt foarte organizate, nu pot functiona corespunzator daca acasa sau la birou este dezordine. Ca semn de Pamant, Fecioarele tanjesc dupa ordine. Le place sa aiba totul clar si bine pus la punct.

4. Sunt perfectionisti
Fecioarele nu se angajeaza niciodata intr-o sarcina daca nu sunt 100% convinse ca o pot duce la bun sfarsit, in conditii de perfectiune pura. De aceea, Fecioarele simt nevoia sa programeze fiecare moment din viata lor, pentru a sti in fiecare moment ce a fost si ce urmeaza sa se intample. In mintea unei Fecioare, nu este loc de scuze pentru esec. A intarzia 5 minute la o intalnire cu nativii zodiei este ca si cand n-ai venit deloc.

Citeşte continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.