11, numărul maestru şi ULTIMA LUNA NOUĂ a anului – 11 decembrie 2015

In data de 11 decembrie 2015, celebram ultima Luna Noua a anului si ne lasam purtati de dinamismul ei. Pentru toti, provocarea acestei zile va fi aceea de a lasa trecutul in urma odata pentru totdeauna.

10 dec. 2015, 14:03
11, numărul maestru şi ULTIMA LUNA NOUĂ a anului – 11 decembrie 2015

Luna noua reprezinta sfarsitul unui ciclu si inceputul altuia nou de 28 de zile. Noua Luna din data de 11 decembrie deschide posibilitatile pentru orice plan de viitor. Este momentul ideal pentru a da startul unor proiecte noi sau a crea posibilitatea de a indeplini visuri pe care le aveti.

Luna Noua din data de 11 decembrie va fi cu atat mai puternica cu cat evenimentul ceresc va imprumuta si din energia simbolica a numarului maestru 11. Este perioada ideala pentru un nou inceput. Astfel, cea mai buna perioada sa schitati un plan si sa incepeti sa actionati in acest sens va fi perioada 11-25 decembrie. Iata ca Luna ne ofera o ocazie excelenta de a ne mobiliza pentru noul an si de a ne bucura in acelasi timp de o energie fructuoasa care se va manifesta in cea mai frumoasa perioada a anului.

Detalii pe garbo.ro